Prisklass
39149
E-cigg
E-juice
Smak

Mentol / Mint

Mentol och den kyligaste Mint hittar du här på E-Ciggbolaget. Vi siktar alltid på högsta kvalité och tar endast in e-vätskor från pålitliga källor. Våra största leverantörer kommer från inom EU, Storbritannien och USA som följer alla riktlinjer och lagar.

Är du ute efter en riktigt uppfriskande mentolsmak, men vet inte var du ska börja? Vi rekommenderar starkt vår smak Cool Menthol för alla som är nyfikna. Det är en toppfavorit som dom flesta brukar pröva på i styrkan 18mg.

Är du ute efter en mentol med mer smak än kyla? Då passar Innovations Menthol mer för dig. Dom flesta brukar pröva på i 6mg men även nikotinfritt är ytterst populärt. Vi som jobbar här i bakgrunden brukar för det mesta puffa på mentol i 12mg.

Om du vill mixa till det med lite mer speciell menthol smak kan vi rekommendera XEO’s Fresh Menthol. Den är tillverkad helt i Tyskland och blandar härlig mynta med fräsch menthol. Det är en riktig storsäljare som aldrig räcker till med riktigt bra kyla.

Vill du ha någonting av ytterst högsta kvalité rekommenderar vi Kiwi Lemon Kool från IVG i Storbritannien. Det är en lagom söt smak blandad med färsk kiwi, sura citroner och kylan från menthol. En äkta favorit bland alla våra kunder.

Här hos oss kommer du garanterat hitta en mynta smak som passar dig i gommen!