Pod kit

Pod kit, en variant av e-cigaretter som kommer i många smidiga format finner du här hos oss. Våra Pod startkit är perfekt för dig som söker en simpel och enkel e-cigg för dagligt bruk. Många är tunna och smidiga, andra är lite större och ger bättre ånga och smak. Här hos oss hittar du garanterat ett pod kit som gått igenom alla tester med bästa resultat. Alla våra e-cigg följer TPD lagen till punkt och pricka.

Många prövar på e-cigg för första gången brukar vi rekommendera just Pod startkit. Dom är otroligt enkla att komma igång med och man undviker mycket av trasslet man har med vanliga e-ciggaretter. Exempelvis vår absoluta favorit bland poddarna – Voom Startkit! Det är ett kit med ett kraftigt batteri, smidig och smal design och riktigt bra med smak. Kittet kommer utrustat med en tom pod i paketet som du kan fylla på med egen e-vätska.

Andra nybörjare med e-cigg brukar vara oroliga över mikropartiklar och andra skadliga ämnen som kan finnas under förbränning. Då har vi ett alternativ för dig, Usonicig’s Rhythm UltraSonic. Det är ett startkit som använder keramiska plattor istället för förbränning. Genom otrolig vibration på 2,4 miljoner gånger per sekund förångas e-vätskan utan någon förbränning. Perfekt för dig som söker ett ändå mer skonsamt alternativ.

Utöver det har vi även vårat absoluta favorit kit bland oss på lagret, Zeltu X. Det är ett pod system som är helt utformat i metall med magnetiskt pod lås med ett tillhörande lock som skyddar kittet i fickan. Ångan och smaken man får från det här kittet är bara bättre än alla andra alternativ.

Här hos oss hittar du alltid något som passar just dig!

Pris

Brand

Nikotinstyrka