Prisklass
69399
E-cigg
E-juice
Smak

VOOM

VOOM Starter Kit, VOOM PPC (Portable Charging Case), VOOM Pods: Färdigfyllda Pods och påfyllningsbara Pods.

VOOM Startkit, Pods och PCC

VOOM e-cigarett är lätt att använda, har en enkel och elegant design utan några knappar. VOOM e-cig Ger en ren och djup smak med sin keramiska spole / förångare. Poden fästs enkelt på batteriet med magneter. 1,2 ml e-juice finns i en VOOM-pod. VOOM Pods finns båda som påfyllning för din egen favoritvätska (vi rekommenderar E-juice med PG / VG-förhållande på ca: 50/50). Voom Pods finns också som färdigfyllda pods i flera olika spännande smaker, alla anpassade för att ge dig en optimal vape du kan använda dagligen, en VOOM Pod är tillräcklig för cirka 250-300 bloss.

VOOM Pod-system:

  • Enkel och snygg design, helt utan knappar
  • Ger en ren och djup smak
  • Keramisk coil/ förångare
  • Pods fästs enkelt med ett magnetlås
  • 1,2 ml / pod
  • ca: 250-300 puffar / pod
  • 1 års garanti: VOOM-batteri och USB-laddare
  • VOOM Labs producerar e-cigaretten och Podsen. Företaget har kontor i Storbritannien, Spanien och produktion i Kina. Fokus på kvalitetskontroll och god smak.

Voom pods

Voom pods finns både som färdigfyllda 1,2ml med nikotinsalt 20mg/ml i flera olika smaker. Och även som påfyllningsbara där du själv kan välja vilket e-juice du vill använda i dem. Vi rekommenderar dock att välja vätska med VG/PG-ratio på ca: 50/50 för bästa resultat.

Voom Pods (färdigfyllda) finns i nedan smaker:

Voom Pods Tobacco 3-pack nikotinsalt 20mg/ml

Voom Pods Shisha Apple 3-pack nikotinsalt 20mg/ml

Voom Pods Ice Strawberry 3-pack nikotinsalt 20mg/ml

Voom Pods Ice Mint 3-pack nikotinsalt 20mg/ml

Voom Pods Ice Mango 3-pack nikotinsalt 20mg/ml

Voom påfyllningsbara pods:

Voom Pods Refillable 3-pack

Välj den VOOM pod som passar dig bäst, prova dig fram bland smakerna för att hitta fler smaker som du gillar. Vi kommer lansera fler smaker allt eftersom. Tipsa oss gärna om smaker du skulle vilja se i VOOM Pods framöver. Använd formuläret på hemsidan här.