Prisklass
1859
E-cigg
E-juice
Smak

Innovation Flavours

Innovation Flavours E-Juice

Innovation Flavors har varit ett välkänt varumärke i Sverige och Norge sedan 2013. Det har varit en bästsäljare under alla dessa år, och det fortsätter att nå nya vapers som vill ha en färdigblandad kvalitets E-juice med många smaker och nikotinstyrkor att välja mellan. Innovation Flavors finns i fler än 50 olika smaker och samtliga är tillgängliga i nikotinfritt 0 mg/ml samt nikotinstyrkorna 6, 12 och 18 mg/ml.

Se vårt sortiment av Innovation E-juice nedan (länkar kommer inom kort):
Innovation E-juice tobakssmaker
Innovation E-juice fruktsmaker
Innovation E-juice söta smaker

10 ml E-juice med eller utan nikotin

Innovation Flavors 10 ml TPD (Tobacco Product Directive) godkända e-vätskor har blivit mycket populära och är nu det absolut bäst säljande varumärket i både Sverige och Norge. De säljer för närvarande i mer än 16 länder. De flesta 10 ml e-vätskor har ett VG/PG förhållande på 50/50 och kan därför användas i nästan alla e-cigg. De presterar speciellt bra i enheter som VOOM Pod-system och XEO Clearomizer Concept. Men i allmänhet fungerar de det bra i nästan alla e-cigg som vi för närvarande säljer i vår webbshop.

20ml Shortfill E-juice

Om du föredrar VG/VG-ratio på 70/30 så är Innovation Flavours Shortfill serie något för dig. 20 ml e-juice i en 30 ml flaska så att du kan lägga till en 10 ml nikotinshot för att göra den till färdig e-juice med 6 mg/ml nikotinstyrka. Eller så kan du välja att bara fylla i hälften (5 ml) nikotinshot för en 3 mg/ml nikotinstyrka i din färdiga e-juice. Mycket lämplig för kraftfullare e-cigg, allt från 50-300w. Vi föreslår att du använder XEO VOID för en bra upplevelse av smakerna i av dessa e-vätskor.

The Innovation Flavors – Classic Line 10ml

Består av cirka +50 smaker i nikotinstyrkan 0,6,12,18 mg / ml. Alla e-juicer i denna serie har självförklarande namn som motsvarar respektive smakprofil.

The Innovation Flavors – Classic Line SHORTFILL 20ml

Består av +16 smaker i 0 mg nikotinstyrka, men med 10 ml extra utrymme i flaskan för att göra det 3 eller 6 mg / ml nikotinstyrka. Alla E-juicer i Shorfill-linjen har en högre mängd arom och mindre vatten i sig för att smakerna ska komma till sin rätt efter att du blandat i valfri mängd nikotinshot (0-10ml). VG/PG-förhållandet för Innovation shortfill 20ml är 70/30.

Innovation Flavours E-juice-serier kännetecknas av innovation och kvalitet i alla produkter. Mycket ansträngning läggs också på att se till att de är 100% producerade i enlighet med TPD (Tobacco Product Directive). Resultatet är att miljontals vapare i 16 länder idag vapar Innovation Flavors e-juice.

Visar 1–28 av 59 resultat

Visar 1–28 av 59 resultat