Innovation Flavours

Innovation Flavours E-Juice

Innovation Flavours grundades 2012 med fokus på att producera vätska för elektroniska cigaretter.

[br_filters_group group_id=4018797]

Visar 1–12 av 125 resultat

Mer information om Innovation Flavours

 

Kärnan i Innovation Flavours ligger i urvalet av ingredienser som utgör dess vätskor. Genom en exakt kombination av propylenglykol, vegetabiliskt glycerin och aromämnen vill varumärket erbjuda en mängd olika smaker, allt från färsk frukt till komplexa kulinariskt inspirerade blandningar, men också en jämn kvalitet på varje förångad droppe.

Innovation Flavours har egna laboratorier och produktionslinjer för förpackning och märkning. Det är det första företaget i Europa som är certifierat för produktion av nikotinvätskor med tre ISO-standarder (ISO 9001:2008; ISO 14001:2004; ISO 18001:2007). Innovation Flavours e-vätskor innehåller inte nitrosaminer eller polycykliska aromatiska kolväten.

Innovation Flavours engagemang för säkerhet och transparens återspeglas i rigorösa tillverkningsstandarder. Varumärket följer metoder som säkerställer ingrediensernas renhet och frånvaron av oönskade element, vilket ger förtroende för att utforska sitt sortiment av produkter.

Innovation Flavours neutrala förhållningssätt till utveckling av e-vätskor belyser dess bidrag till mångfald och kvalitet inom denna marknad.

Se vårt sortiment av Innovation E-juice nedan:
Innovation E-juice tobakssmaker
Innovation E-juice fruktsmaker
Innovation E-juice söta smaker

10 ml E-juice med eller utan nikotin

Innovation Flavors 10 ml TPD (Tobacco Product Directive) godkända e-vätskor har ett VG/PG förhållande på 50/50 och kan därför användas i nästan alla e-cigg. De presterar speciellt bra i enheter som VOOM Pod-system och XEO Clearomizer Concept.

20ml Shortfill E-juice

Innovation Flavours Shortfill-serien har ett VG/PG-förhållande på 70/30. 20 ml e-juice i en 30 ml flaska så att du kan lägga till en 10 ml nikotinshot för att göra den till färdig e-juice med 6 mg/ml nikotinstyrka. Eller så kan du välja att bara fylla i hälften (5 ml) nikotinshot för en 3 mg/ml nikotinstyrka i din färdiga e-juice. Mycket lämplig för kraftfullare e-cigg, allt från 50-300w. Vi föreslår att du använder XEO VOID för en bra upplevelse av smakerna i av dessa e-vätskor.

The Innovation Flavors – Classic Line 10ml

Består av cirka +50 smaker i nikotinstyrkan 0,6,12,18 mg / ml. Alla e-juicer i denna serie har självförklarande namn som motsvarar respektive smakprofil.

The Innovation Flavors – Classic Line SHORTFILL 20ml

Består av +16 smaker i 0 mg nikotinstyrka, men med 10 ml extra utrymme i flaskan för att göra det 3 eller 6 mg / ml nikotinstyrka. Alla E-juicer i Shorfill-linjen har en högre mängd arom och mindre vatten i sig för att smakerna ska komma till sin rätt efter att du blandat i valfri mängd nikotinshot (0-10ml). VG/PG-förhållandet för Innovation shortfill 20ml är 70/30.