Prisklass
39149
E-cigg
E-juice
Smak

Söt

När du är sötsugen, istället för att ta upp godis, snask eller bakverk – varför inte puffa på en söt e-vätska istället? Våra e-juicer kommer från kvalitéts kontrollerade tillverkare inom EU, Storbritannien och USA som följer TPD till punkt och pricka. Här hittar du garanterat något gott att puffa på.

Dom flesta som söker efter en sötare smak brukar vara äventyrare som vill pröva på någonting annat än tobak. Här hos oss är nog den populäraste smaken Energy Burst från Innovation. Det är en härlig e-juice som efterliknar energidryck till smaken. Otroligt god med en härlig känsla i halsen, särskilt när man puffar på i 18mg. Rekommenderat för den här typen av e-vätska skulle vara ett Voom Startkit.

En annan favorit bland dom sötare smakerna måste vara smaken Bubbelgum. Väldigt söt smak som man helt enkelt inte kan säga nej till. Vi har den i flera olika styrkor, färdigblandat måste vi säga Innovation’s Bubblegum är den bästa. När det kommer till Shortfill och nikotinfritt kommer IVG’s Sweets Bubblegum direkt upp i tankarna. Vill du styra nikotinhalten i din shortfill rekommenderar vi några simpla nikotinshots.

Och hur kan man nämna söta smaker utan att tänka på choklad? En stark rekommendation är Innovation’s Chocolate, en färdigblandad juice som kommer i flera olika styrkor. Annars om du vill ha en fylligare smak kommer vi inte undan att nämna Southern Silk Double Dutch. Det är en äkta chokladsmak baserad efter USA’s smaklökar. Bättre kan det inte bli!

Här hos oss hittar du alltid en söt smak som passar suget för alla dagar i veckan!

Visar alla 14 resultat

Visar alla 14 resultat