De används redan idag av miljoner rökare över hela världen.

Vi säljer e-cigaretter av hög kvalité och har plockat fram de varumärken som ger er den bästa rökupplevelsen då vi vill ge er en kvalitetsprodukt där steget att gå från en vanlig cigarett till en e-cigg skall vara så litet som möjligt. Med bra smak, känsla och härlig ångproduktion så är våra elektroniska cigaretter så nära ni kan komma. Testa beställ hos oss, ni blir inte besviken. Många som testat andra märken tidigare, som inte höll måttet, kommer till oss och blir förvånade över vilken bra kvalité och ångproduktion våra produkter har. Samt över vår väldigt goda service.
Läs gärna mer om vår 100% nöjd kund-garanti.

De varumärken vi jobbar med är från internationella företag där de jobbar extra hårt med kvalitetskontroll för att försäkra er som konsument att ni får en kvalitetssäkrad produkt som ni kan njuta av varje dag. Idag finns det många olika e-cigaretter på marknaden och de flesta lever inte ens upp till det enklaste av grundläggande krav, att kunna använda en e-cigarett på en daglig basis. De flesta erbjuder inte ens garanti på batteri och laddare. På våra produkter från XEO och X2O har ni alltid 1års garanti på batteri och laddare. På produkter frånna EGO och EVOD är garantin 6 månader. Produkter från övriga tillverkare har en garantitid på 3 månader.

Tag steget till ett tobaksfritt liv redan idag.

Sluta, röka börja ånga! Ni slipper tobak, tjära, kolmonoxid och alla de ca: 70 cancerogena ämnena och de tusentals kemiska ämnena som finns i en vanlig tobakscigarett. Ni sparar även pengar på att byta ut eran cigarett till en elektronisk cigarett. Ingen eld, tjära eller förorening av luften förekommer då produkten inte innehåller tobak. ”Röken” som kommer ut från Elektroniska cigaretter består utav vattenånga och smakessenser.

Nu finns de också både med och utan nikotin i Sverige vilket gör den elektroniska cigaretten till ett perfekt substitut till eran vanliga utdaterade 1900-tals tobakscigaretter. Oavsett om ni vill fortsätta att röka, minska ner eller kanske rent av sluta så kan e-cigaretter hjälpa er och därmed så slipper ni utsätta er kropp för de hälsorisker som rökning av vanliga tobakscigaretter medför. Beställ idag och betala först när ni fått varan med Klarna faktura, eller använd något utav våra andra betalsätt. Tveka inte att höra av er till oss om ni har några frågor eller om ni behöver hjälp med att lägga din beställning.