Prisklass
39149
E-cigg
E-juice
Smak

E-juice med Nikotin

E-juice med nikotin, även känd som e-vätska med nikotin eller vape juice med nikotin, är vad vapers använder för att komma bort från önskan om en vanlig cigarett med tobak. Här får du nikotinet, men du hoppar ut ur tobak och genom att göra det riskerar du inte de många farliga kemikalier du normalt andas in med vanliga cigaretter.

Vilken nikotinstyrka ska jag börja vapa med?

Vaping världen kan verka lite överväldigande, med ny terminologi och många små beslut att fatta på vägen.

Ett av de mest framträdande valen du måste göra när du vapar är relaterat till nikotinnivån / nikotinstyrkan i e-juice.

Nikotinnivåer uttrycks som en mängd nikotin i milligram (mg) per milliliter (ml). Till exempel: i en 10 ml flaska e-juice, med 12 mg / ml nikotin, betyder det att för varje milliliter i flaskan finns 12 mg nikotin, så flaskan innehåller 10 ml x 12 mg / ml = 120 mg nikotin. Det är därför det är viktigt att hålla e-vätska med nikotin borta från barn och husdjur.

Men med alla nikotinnivåer att välja mellan – 0 mg, 3 mg, 6 mg, 12 mg, 18 mg – vilken nikotinnivå ska du välja?

Generellt börjar rökare med 18 mg / ml vape juice, men beslutet är inte så enkelt. Det är mycket viktigt för dig att veta att det finns en avvägning mellan att få mycket nikotin och ha en trevlig vapingupplevelse.

Olika nikotinstyrkor

18 mg / ml: Det ger en hög dos nikotin. Om du röker ca: 20 cigaretter varje dag är det här den perfekta nikotinstyrkan att börja använda.
12 mg / ml: Om du har rökt ett tag eller röker ca: 10 cigaretter per dag, då är detta nikotinnivån för dig.
6 mg / ml: Detta är verkligen avsett för dem som vill ta ett steg för att gradvis minska sitt nikotinbehov.
3 mg / ml: Det är ett stopp på vägen för att bli nikotinfri.
Slutligen, välj inte en för låg nivå av nikotin om du tror att det hjälper dig att minska risken för att gå tillbaka till vanliga cigaretter. Målet är att få en tillfredsställande dos med nikotin i din e-juice, så att du kan hålla dig borta från tobakscigaretter.

Ovan är den allmänna regeln, och den gäller mer för mindre vape-enheter / e-cigaretter. Du måste överväga om du har en kraftfull enhet som sub-ohm-enheter. Då måste du gå ner i nikotinstyrka eftersom de producerar mycket större vape-moln och använder mycket mer e-juice än de mindre vape-enheterna gör. De större enheterna (sub-ohm) innebär också att du får en tätare ånga som du andas in, vilket också betyder mer nikotin. Det rekommenderas att starta mellan 3 och 6 mg / ml nikotinstyrka när du använder en sub-ohm vaping-enhet. Som ett exempel är vår XEO VOID en sub-ohm-enhet med val av 0,6 ohm spole. Den har en effekt på cirka 30 watt. Vi rekommenderar att du använder 6 mg / ml nikotinstyrka här om du vill ha en ganska stark nikotinkick. För att använda en något högre nikotinstyrka än så måste du ha en mycket hög tolerans för nikotin, vilket innebär att du måste ha varit en storrökare för att kunna tolerera en nikotinstyrka på 12 mg / ml i samma enhet. Det rekommenderas inte att använda denna enhet med 18 mg / ml nikotinnivåer, eftersom du kan överdosera nikotin om du inte är väldigt van vid höga doser nikotin.

Visar 1–28 av 75 resultat

Visar 1–28 av 75 resultat