Tobak

E-juice med tobakssmak avsedda för e-cigaretter representerar en kategori som försöker efterlikna den traditionella rökupplevelsen.

Sammansättning och komponenter:

Flytande bas:

Den flytande basen av tobakssmaksatta e-juice är vanligtvis sammansatt av propylenglykol (PG) och vegetabiliskt glycerin (VG). Dessa ingredienser fungerar som bärare för andra komponenter och påverkar direkt strukturen på den producerade ånga.

Nikotin:

Nikotin, även om det finns i många tobakssmaksatta e-juice, är inte en universell komponent. Mängden nikotin kan variera avsevärt och vissa tobaksvätskor finns även i nikotinfria versioner.

Smakämnen:

Tobakssmaksatta e-juice använder specifika smakämnen utformade för att replikera de smakprofiler som är förknippade med tobak. Dessa smakämnen måste uppfylla säkerhetsstandarder för användning vid inandning.

Formulering och blandning:

Emulering av tobakssmak:

Formuleringen av tobakssmaksatta e-juice innebär ett noggrant urval av smakämnen som efterliknar tobakens nyanser och komplexitet. Blandningen måste vara exakt för att uppnå en autentisk smakprofil.

Här hittar du vårt sortiment av de bästa tobakssorterna både från inom EU, Storbrittanien och USA. Våra e-vätskor inom tobak är tillverkade på bästa vis för att efterleva de bästa cigaretterna du kan hitta i en tobaksbutik.

På vår hemsida har vi olika vätskor med olika tobakssmaker som Classic TobaccoAbsolute Tobacco, X2O’s Uprising serie eller  XEO i tyskland.

Variation i smakintensitet:

Tobaksvätskor kan variera i smakintensitet, från milda, neutrala profiler till mer robusta och komplexa varianter som efterliknar olika typer av tobak, till exempel blond tobak eller piptobak.

Jämförelse med andra smaker:

Jämfört med fruktiga eller mentolsmaker, tenderar tobakssmakande vätskor att ha jordigare och mer komplexa smakprofiler. Den specifika formuleringen utmärker dessa vätskor i sitt försök att replikera upplevelsen av traditionell rökning.

Steam Generation:

PG/VG-förhållanden:

Förhållandet mellan propylenglykol (PG) och vegetabiliskt glycerin (VG) kan variera beroende på märke och typ av tobakssmaksatt e-juice. Vissa vätskor kan ha ett balanserat förhållande, medan andra kan ha en högre koncentration av PG för en mer uttalad halsupplevelse.

Jämförelse med andra smaker:

Jämfört med fruktiga eller mentolvätskor kan tobakssmakande e-juice ha en högre andel PG för att replikera känslan av rökning och erbjuda en upplevelse närmare traditionella cigaretter.

Förpackning och märkning:

Liksom med andra e-vätskor måste e-vätskor med tobakssmak följa strikta regler gällande märkning och förpackning. Detta inkluderar detaljerad information om ingredienser, nikotinstyrka och användningsvarningar.

Exakt formulering och uppmärksamhet på smaknyanser är avgörande för att leverera vätskor med tobakssmak.

Pris

Smak

Brand

Nikotinstyrka