Prisklass
4999
Brand
E-cigg
E-juice
Smak

Tobak

Tobakssmaker för den som vill sluta röka, helt nikotinfritt! Vi har undersökt under många år vilka metoder som hjälper ex-rökare att helt sluta med tjära och tobak. Och vi har hittat de bästa e-vätskorna inom EU, Storbritannien och USA som löser problemet perfekt. Alla våra e-juicer kommer med barnsäkra korkar samt följer TPD lagen på alla punkter.

När folk prövar på e-cigaretter för första gången är det oftast tobak som brukar bli den första e-juicen dom prövar. Vi har ett brett sortiment med massor av olika sorters tobak som garanterat kommer passa dig i smaken. Du som är nybörjare rekommenderar vi starkt vår bästsäljare från Innovation, Classic Tobacco. Det är en sötare tobak som passar perfekt för dig som vill pröva på e-cigg utan att hamna tillbaka i tobaksträsket.

Vissa tycker däremot att en mer robust tobak är mycket godare. Där har vi till exempel Tobacco Deluxe, en smak som tar smaker från amerikansk burley blandat med arabiska tobaksessenser. Resultatet blir en grov och stark smak som påminner om cigarrer! Hur god som helst och är en smak många tycker till och med är bättre än Classic Tobacco.

En annan storfavorit från oss här på lagret är smaken Uprising Revolt. Det är en shortfill flaska som är lite större med 40ml innehåll. Det är en orientalisk tobak blandad med härliga päron och rik bavarisk kräm. Fruktansvärt god som genom ett under lyckats mixa tobak med bakelser. Beskrivningen kan kännas lite annorlunda, men vi kan inte rekommendera den bättre än så!

För dig som söker den där mun-till-lunga känslan från vanliga cigaretter och samtidigt få den där härliga tobakssmaken rekommenderar vi även vår e-cigarett Voom Startkit. Med sitt inhalationssystem och en härlig tobaks e-vätska så känns det inte allt för annorlunda gentemot en cigarr.

Alla dessa smaker, och mer, hittar du nikotinfritt här hos oss!

Visar 1–12 av 17 resultat