Söt

Söt och mumsig e-vätska till din e-cigarett hittar du här hos oss! Söker du en sötare smak som påminner om bakelser, energidryck, choklad eller annat godis? Då har du kommit rätt. Här hos oss hittar du märken som är välkända inom EU, Storbritannien och USA. Alla våra e-vätskor kommer med barnsäkra korkar och stämmer överens med alla punkter under TPD lagen.

Dom flesta som prövar på e-cigg brukar puffa på tobakssmaker till en början. Allt eftersom blir man nyfiken på vad för annat man kan tänkas sätta i sin vape. Många har rekommenderat och nämnt att dom prövade först av allt Innovation’s Bubblegum bland dom sötare e-vätskorna. Det är en härlig smak som påminner starkt om roll-up tuggummin som man kan hitta lite överallt. Riktigt god för dig som gillar smaken men inte tugget i tuggummin!

Andra kan vilja smaka på en mörkare men ändå väldigt söt smak. Här har vi en smak från X2O, Double Dutch, som är en djupare och mörkare chokladsmak! Den påminner om krämig chokladkaka blandat med karamel och chokladmjölk. Det är som att ta en fika på stan för varje puff du andas ut. Mycket bättre kan det inte bli!

Kanske du är ute efter en modernare smak? Då har vi smaken från Innovation, Energy Burst, att rekommendera! Alla som söker efter en ’daily-driver’ bland e-vätskor sätter alltid precis Energy Burst på sina topplistor. Det är en sötare energidryckssmak som är perfekt för dig som vill pröva på något som faller alla i smaken. Ett säkert kort så att säga!

Här hos oss hittar du hundratals olika smaker inom alla möjliga kategorier. Kika runt, du kommer garanterat hitta något som passar precis dig!

Pris

Smak

Brand