Frukt

Frukt av alla varianter för dig som söker ett alternativ till vanliga cigaretter. Här hittar du smaker gjorda till högsta kvalité från våra trofasta leverantörer från inom EU, Storbritannien och USA. Vi följer alla riktlinjer och lagar för barnsäkerhet och TPD.

Många av våra fruktsmaker kommer både nikotinfritt och med precis lagom färdigblandad mängd för allas preferenser. Vi här bakom butiken brukar för det mesta puffa på Shortfill sorterna när vi vill ha en riktigt god fruktsmak. Speciellt då vi kan styra nikotinhalten själva med en simpel nikotinshot.

Vår absoluta favorit bland frukterna utan nikotin? Ingen har någonsin sagt nej till Innovation’s Strawberry! Färska jordgubbar i en silkeslen juice med jättebra riv i halsen – 18mg är precis rätt styrka för dig som precis slutat röka.

Mer sugen på en vardaglig juice du kan ha med dig vars du än befinner dig? Ingen har någonsin tackat nej till en Forest Fruit. Färska skogsbär, pressade ner i en silkeslen e-vätska som passar perfekt som din dagliga vape! Särskilt om du använder en av våra rekommenderade e-cigaretter, till exempel VOOM’s Pod Startkit.

Du kanske är intresserad av vad vi brukar puffa på? IVG’s Strawberry Sensation är en riktig superhit som alltid verkar ta slut i hyllorna! Hur god jordgubbssmak som helst. När man tar en puff vill man helt enkelt inte lägga den ifrån sig. Just shortfill smakerna rekommenderar vi att man har en lite kraftigare apparat för att riktigt få ut all smak ur juicen. Pröva gärna vår rekommenderade kombination; X2O’s ProV Batteri tillsammans med PRECO’s 3-pack tankar.

Här hos oss hittar du alltid någonting som kommer falla dig in i smaken!

Pris

Smak

Brand

Nikotinstyrka