Prisklass
149149
E-cigg
E-juice
Smak

Färdigfyllda

Färdigfyllda pods till ditt Voom Startkit hittar du här hos oss! Alla våra produkter är tillverkade till högsta standard, har barnsäkra korkar och följer TPD lagen till punkt och pricka.

Många tycker det är alldeles för besvärligt att fylla på med e-vätska och vill komma undan kladdet. Där kommer våra färdigfyllda poddar in i bilden. Inget mer fylla på, bara klicka fast i e-ciggen och puffa på! Just nu har vi endast färdigfyllda pods till våra Voom Startkit, men det kan hända i framtiden att vi får in fler varianter.

Här hos oss har vi flera olika smaker till Voom som är superenkla att klicka fast och köra igång. Till exempel den klassiska Voom Tobacco, en klassisk tobakssmak som passar alla dagar i veckan. Det är en härlig smak som påminner mer åt cigarill och cigarr hållet än typiska tobakscigaretter. Ganska söt för en tobak, men fortfarande en bästsäljare!

Andra föredrar något mer åt det kyliga hållet, och där har vi Voom Mint och Ice Strawberry till hands. Mint är en smak av typisk mynta, kylig och uppfriskande vid varje puff du tar. Ice Strawberry är en väldigt söt smak av jordgubb med en härlig kylande effekt som livar upp din vardag.

Sen har vi också smaken Voom Mango, en riktigt god mangosmak som inte känns kemisk som vissa andra gör. Precis som om du skivat upp en helt färsk mango och pressat den till juice, för att sedan puffa den i din pod. Hur god som helst!