Färdigfyllda

Voom Pod förfyllda kapslar är en bekväm lösning för e-cigarettanvändare eftersom de erbjuder en färdig vapeupplevelse.

[br_filters_group group_id=4018797]

Förfyllda Pod

Vätskebas:

Propylenglykol (PG) och vegetabiliskt glycerin (VG): Kombinationen av PG och VG utgör vätskans bas och bestämmer aspekter som ångans konsistens och smakintensitet. Det balanserade förhållandet mellan PG och VG bidrar till den övergripande kvaliteten på förångningen.

Nikotin:

Nikotin i form av salter tillsätts i specifika koncentrationer för att bestämma absorptionshastigheten och användarupplevelsen.

Smakämnen:

Noggrant utvalda aromer bidrar till mångfalden av smaker. Aromernas kvalitet och kvantitet påverkar smakupplevelsen under förångningen.

Voom startkit har olika smaker som Voom TobaccoVoom Mint, Ice Strawberry och Voom Mango.

Podmaterial:

Valet av hållbara konstruktionsmaterial säkerställer vätskans integritet och förhindrar att oönskade ämnen frigörs under lagring.

Färdigfyllda pods till Voom Startkit har barnsäkra korkar och följer TPD lagen till punkt och pricka.

Hermetiska tätningssystem med tätningar och kapsyler förhindrar läckage och bevarar vätskans färskhet. En lufttät konstruktion är avgörande för att bevara vätskans kvalitet och förhindra för tidig oxidation av aromer.

Coilen avgör hur effektiv förångningen är. Coilmotståndet och coilmaterialet påverkar uppvärmningshastigheten och ångans konsistens.

Förfyllda pods har wattregleringssystem för att passa olika vapingpreferenser. Effektreglering möjliggör kontrollerad förångning, vilket optimerar effektiviteten och förångningens livslängd.

Kapslarna har sensorer och detekteringssystem för att säkerställa en säker anslutning till enheten. Detekteringssystem förhindrar felfunktion och skyddar mot missbruk.

Filter och skärmar som är integrerade i podden förhindrar att oönskade partiklar kommer in under förångningen. Filter bidrar till ren förångning och skyddar vätskans integritet.

Batteriets kapacitet avgör hur länge förångaren håller och hur mycket ånga som produceras.

Förfyllda kapslar har automatiska tändsystem som aktiveras av användarens inandning. Inhalationsdetektering säkerställer effektiv batterianvändning och en smidig vape-upplevelse.

Automatiska avstängningssystem förhindrar överhettning och skyddar mot överanvändning. Dessa system är avgörande för användarens säkerhet och enhetens integritet.

Förfyllda pods innehåller isolerande och termiska material för att skydda användaren från överdriven värme. Valet av material säkerställer säker och bekväm vaping.

Användarvänligheten uppnås genom en ergonomisk design som möjliggör enkel och bekväm hantering. Ergonomin säkerställer en smidig interaktion mellan användaren och den förfyllda kapseln.

Den tekniska analysen av Voom Pods förfyllda kapslar belyser den noggranna tekniken bakom dessa färdiga vape-alternativ.