Påfyllningsbara

Påfyllningsbara pods hittar du här hos oss. Har du egen e-juice du vill använda till ditt pod startkit? Då har du kommit rätt! Vi bakom butiken tar endast in påfyllningsbara poddar av högsta kvalité och följer TPD lagen till punkt och pricka.

Söker du en påfyllningsbar pod du kan fylla med din egen e-juice till ditt Voom Startkit? Här kan du hitta våra otroligt populära 3-pack. Ett paket innehåller tre stycken poddar som kommer tomma, redo för dig att fylla upp med den e-vätska du själv önskar. Perfekt för alla dagar i veckan.

Kanske du söker efter pods till ditt USONICIG Rhythm startkit? Där har vi faktiskt två alternativ som ger dig olika upplevelser. Rhythm Pods MTL är en av de två, den är tillverkad för dig som gillar känslan av mun-till-lunga. Väldigt lik typiska tobakscigaretter i känslan. Den andra varianten är Rhythm Pods DTL, direkt-till-lunga. Det är en pod som ger dig känslan av mer typiska e-cigaretter för större moln och lättare indragning.

Sen har vi storfavoriten Zeltu X’s poddar som kommer i två olika resistansstyrkor. 1.6ohm och 1.2ohm. Mer ohm ger ett starkare drag och mindre ånga, medans mindre resistans ger dig en mer e-cigg känsla. Dessa är otroligt populära och verkar helt enkelt flyga bort från våra hyllor.

Här hittar du garanterat det tillbehör du söker för ditt pod kit!

Pris

Brand