Startpaket för E-cigg

När du vill börja med E-cigg så är det en god idé att börja med ett startpaket. Då får du ett komplett paket och det enda som du normalt sett behöver köpa till är valfri E-juice.

Hitta rätt startpaket för e-cigg

Vi har många olika startpaket för e-cigg att välja mellan till bra priser. De flesta har 1 års garanti på batteri och laddare. Några av våra mest populära startpaket är: XEO Clearomizer, Vapour2, VOOM Pod Kit, X2O Extreme 1300. Alla dessa startpaket är perfekta för nybörjare såväl som experter som vill ha ett startpaket av god kvalitet för e-cigaretter i användning.

Vi har startpaket för e-cigaretter för både nybörjare och experter

Om du är en erfaren vapare och ett fan av e-cigaretter med mentol, har vi en spännande produkt för dig. Kolla in Usonic Rythm Starter Kit, den här uppsättningen är mycket speciell eftersom den är helt utan coil och istället använder en ultraljudsteknik för att förånga e-juice. Det finns många fördelar med att använda denna typ av förångare. Ingen coil betyder en svalare ånga, ångprocessens temperatur är mycket lägre. Vilket kommer att förbättra smaken av speciellt mentolsmaker. Det betyder också att det inte blir någon bränd smak och att dina POD/tank håller längre innan de behöver bytas ut. Beräknad ungefär 5 gånger längre än en vanlig pod med coil.

Viktigt att välja en kompatibel e-juice till ditt startpaket

Det enda du måste ta hänsyn till är att ett startpaket som Usonic Rythm är mer anpassat till e-juice med 50/50 PG / PG-ratio. Det är också bra att veta att inte alla vätskor är kompatibla med ultraljudsteknik. Vi rekommenderar att du provar vår Innovation Flavor 10ml Cool Menthol e-juice. Eller vår IVG-nikotinsalt e-juice med den här enheten för att få en bra första upplevelse av ultraljudsvapningsteknik.

Bra startpaket för nybörjare

Vi rekommenderar Vapor 2 Starter Kit och XEO Clearomizer Starter Kit i denna kategori. Om du är ny på att vaping och inte vet vilken e-juice du ska köpa är det alltid en bra start att gå med våra bästsäljare: Innovation Flavors Classic Tobacco och Innovation Flavors Cool Menthol. Om du vill prova några andra smaker rekommenderar vi att du provar våra fruktiga smaker och söta smaker i samma klassiska serie från Innovation Flavor. Allt tillgängligt i nikotinstyrkor: 0 mg, 6 mg, 12 mg, 18 mg / ml.

Rekommendationer för nybörjare inom vaping

Vi rekommenderar att du börjar med ett “Cig-a-like” startpaket för e-cigaretter. Detta gör steget från att röka tobak till att konvertera till vapning mindre och mer acceptabelt i början. Med denna typ av startpaket kan du fortfarande röka med enheten mellan fingrarna och övergången blir lätt. Det viktigaste är att du hittar en e-juice du gillar. Detta förhindrar återfall i tobakscigaretter.

Börja med högre nikotinnivåer i dina e-cigg

Vi rekommenderar också att du börjar med ett starkare nikotininnehåll på 12, 18 eller till och med 20 mg / ml för att se till att du är nikotin glad när du ångar. Om du fortfarande vill ha nikotin från att använda till lågt nikotininnehåll är det mer troligt att du faller tillbaka på tobaksprodukter. Så ta hänsyn till detta när du väljer olika styrkor för din E-juice. If är ofta en bra idé att köpa mer än en styrka om du funderar på att försöka skära ner på nikotin också. Det bästa sättet är att klippa steg för steg. Börja med 18-20 mg, sedan ner till 12 mg och sedan 6 mg, så småningom kan du till och med gå ner till 0 mg om det är ditt mål.

De främsta anledningarna att köpa ditt nya startpaket för e-cigaretter från oss?
– Ett års garanti på de flesta batterier och laddare.
– Telefon- och e-poststöd vardagar 09-15:30.
– Bra urval av produkter som har testats och bevisats genom åren.
– 100% nöjd garanti, läs mer här.

Pris

Brand

Nikotinstyrka