Prisklass
39149
E-cigg
E-juice
Smak

Frukt

Söker du efter en riktigt fruktig och frisk smak till din e-cigarett? Här hos oss hittar du alla fruktsmaker du kan tänka dig gjorda i högsta kvalité. Vi har kvalificerade tillverkare från inom EU, Storbritannien och USA för våra e-vätskor.

För dig som vill pröva på en god nybörjarsmak kan vi rekommendera Innovation’s Forest Fruits. Det är jättegod blandning av blåbär, körsbär, vilda hallon och smultron. En e-juice som är favorit bland alla fruktälskare!

Vissa andra söker mer exotiska frukt alternativ. Här kan vi rekommendera smaker som Smooth Banana. En av oss här på lagret kan inte lägga den ifrån sig. Särskilt den i styrkan 6mg är något vi verkligen kan rekommendera för alla som vill pröva på något speciellt.

En del personer söker något lite mer åt det surare hållet med mer syrlighet. Tropical Fruits är en otroligt doftrik smak av exotiska tropiska frukter. Söker du en smak som får dig att tänka på tropiska öar med mango och citrusdrinkar spridda omkring dig? Här har du hittat smaken för dig!

Sen kommer vår standardfavorit, bästsäljaren Green Apple! Ett riktigt syrligt och friskt grönt äpple som påminner om färskpressad saft… Kan helt enkelt inte bli bättre! Utandningen känns precis som efter en tugga ur ett äkta äpple.

Här hos oss hittar du massor av olika favoriter inom temat Frukt!

Visar 1–28 av 37 resultat

Visar 1–28 av 37 resultat