0,001 SEKUNDS BRANDHASTIGHET

Med den snabbaste, stabilaste och säkraste eldningshastigheten ger insta-fire snabbvärmesystemet en ren smak och täta moln i det allra första blosset.

DET BREDASTE MOTSTÅNDSOMRÅDET

Super player-läget låter man ta fullständig kontroll med det bredaste motståndsintervallet för alla tankar, från 0,03Ω-5Ω.

OMNI GIFT EN HELT NY KÄNSLA

Det uppdaterade gränssnittet kan ge man en tydlig indikation på din enhets aktuella status. Det nya användargränssnittet gör det enkelt att använda och snabb förtrogenhet med e-cigaretten.

VAPORESSO Innovation E-cigaretter

AXON CHIP

Axon Chip är en kombination av komponenter och teknologi som gör att elektroniska cigaretter fungerar på bästa sätt.

F(t) MODE

Genom att justera temperatur, uppvärmningshastighet och tid till e-cigaretter, koncentrerar F(t)-mode smaken av e-liquid ingredienser på ett skickligt sätt, och levererar den balanserade smaken konsekvent från första bloss till sista.

SIMPLE UI

Det intelligenta  UI systemet gör det lättare att använda, vilket gör att du kan få ut det mesta av prestandan hos elektroniska cigaretter.

PULSE MODE

I pulsläge pulserar AXON Chip kontinuerligt var 0,02:e sekund för att ge ett konsekvent bloss, vilket ger starkare moln och fortsatt e-liquid-smak.

Smart TC MODE

Med smart kommer TC axon automatiskt att känna igen om man har anslutit en TC-spole, vilket ger dig de optimala inställningarna för bästa möjliga e-juice smak.

POWER ECO

Med ECO-läget aktiverat optimerar e-cigaretten inställningar för att ge den extra vapingtiden.