Engångs Vape

Vi erbjuder ett brett sortiment av engångs vape.

Våra engångs vapes finns tillgängliga i många olika smaker och styrkor för att passa olika preferenser. Vi strävar efter att tillhandahålla högkvalitativa produkter, och våra engångs vapes är utformade för att vara lätta att använda.

Egenskaper engångs vape.

Enkelhet: Engångs vape är utformade så att de inte kräver någon påfyllning eller laddning. De är klara att använda direkt ur förpackningen.

Portabilitet: Den kompakta och lätta designen gör att engångs vapes är lätta att ta med överallt.

Mångsidighet i smaker: Våra engångs vapes erbjuder ett brett utbud av smaker, från fruktiga och söta till mentol och tobak, för att tillgodose olika smakpreferenser.

Batteritid: Trots den kompakta storleken har våra engångs vape en lång batteritid som gör att de räcker länge.

Inga komplicerade inställningar: Engångs vapes är enkla att använda utan möjlighet till inställningar eller byte av delar.

Vanliga frågor om engångs vape:

Hur länge varar en engångs vape?

Det beror på hur mycket E-juice den innehåller i kombination med storleken på batteriet samt hur den används. Den varar som längst om du använder den på samma sätt som du hade använt en tobakscigarett. Dvs. med sporadisk  användning under dagen med en handfull bloss per tillfälle. En typisk engångs vape hos oss innehåller 2ml nikotinvätska och batteriet är mellan 400-550 mAh i storlek. Detta brukar ge någonstans mellan 600-800 bloss innan den tar slut och skall lämnas till batteriåtervinningen.

Finns det nikotin i engångs vapes?

Ja, våra engångs vapes finns i olika nikotinstyrkor för att möta individuella preferenser. Vi säljer även helt nikotinfria engångs vapes.

Kan jag flyga med en engångs vape?

De flesta flygbolag tillåter engångs vapes i kabinbagaget, men det är viktigt att kontrollera specifika regler för det aktuella flygbolaget. Men inga flygbolag tillåter användning av engångs vape under flygresan.

Finns det några hälsoeffekter med engångs vapes?

Ja, men det är viktigt att ta hänsyn till vad du ersätter din engångs vape med. Om du går från att använda tobakscigaretter så överväger de positiva effekterna av att slippa tobaken. Men om du går från att vara icke rökare så bör du vara vaksam på nackdelarna med nikotin och speciellt nikotinsaltets beroendeframkallande egenskaper. Vill du vejpa med så lite påverkan på din hälsa som möjligt så är vanligt “freebase” nikotin ett bättre val då detta utvinns av tobaksplantan och inte är syntetiskt framställt. Ett exempel på en sådan e-juice är: Innovation Flavour, Cool Menthol men med det sagt så ger det en strävare känsla i halsen och man får gå ner i nikotinstyrka. Fördelen med nikotinsalt är att det känns lenare i halsen trots en högre nikotinhalt.

Kan jag återvinna en engångs vape?

Ja, alla engångs vape bör lämnas till batteriåtervinningen när de är förbrukade. Vissa  engångs vapes är också möjliga att ta isär och separera olika delar för att återvinna batteriet separat och plast och andra delar separat. Kontrollera förpackningen eller produktinformationen för att fastställa hur du bäst återvinner din specifika engångs vape. Framgår ingen specifik information så skall du inte försöka ta isär den utan lämna den i sin helhet till batteriåtervinningen.

Hur många bloss får jag från en engångs vape?

Det beror på mängd E-juice, batteriets storlek, samt hur man använder den. Korta bloss med paus emellan och inte mer än 7-12 per session ger fler bloss än om du tar djupa och många bloss direkt in på varandra. Vanligtvis brukar en engångs vape med 2ml e-juice räcka ca: 600-800 bloss.

Hur fungerar en engångs vape?

Det inbyggda batteriet aktiverar en förångare i E-juice behållaren vilket skapar en smaksatt ånga med eller utan nikotin som man andas in när man tar ett bloss.

Om du vill veta mer om engångs vape gå till vår artikel på vår blogg.

Pris

Smak

Brand

Nikotinstyrka