Nytt pris!

Flavely Crushball Ice Mint - Click Balls

Flavely Crushball Ice Mint är en perfekt smak för dig som saknar mentol cigaretter. En för lätt smak, två för lagom, tre är starkt!

kr49,95 kr39,00

Slut i lager

Beskrivning

En crushball kan ge väldigt lite smak, två precis lagom och lyckas du med tre blir det hur gott som helst. Enkel applikation antingen med nålen som kommer med varje paket eller den revolutionära Crushball Injector. Med en Click Balls injector behöver du inte hålla på med nålen, sätt bara fast cigaretten, dra ner spaken för att fylla upp filtret med exakt så många smaker du vill ha.

Crushball Injectorn har plats för över 40st crushballs, och några kan tycka det är kul att ha olika smaker varje gång dom ska röka. På så vis fyller dom upp den med två, kanske tre olika smaker som passar tillsammans. Till exempel, Click Balls Ice Blueberry är i huvudsak en blåbärssmak med kyla. Kanske man vill ha mer kyla? Lägg till några Crushballs från Pure Menthol för att öka den kylande effekten. Andra gillar att blanda smaker, till exempel Ice Blueberry tillsammans med Click Balls Ice Watermelon? Vattenmelon och blåbär skär sig inte utan blir en ändå mer speciell smak.

Det finns inga gränser för hur du kan blanda dina Crushballs tillsammans med en Crushballs Injector. Perfekt för alla lägen, liten och smidig, passar i alla fickor och väskor. Istället för att peta in en Crushball i taget, dra bara i spaken så är det klappat och klart!

Smidigare och godare blir det inte.