Nytt pris!

Flavely Crushball Ice Apple - Click Balls

Flavely Crushball Ice Apple e-juice Presenterar en skarp läcker äpplesmak med en mytig cool underton.

kr49,95 kr39,00

I lager

Quantity discounts available:
1-45-1314-2728+
kr39,00kr57,00kr55,00kr49,90

Beskrivning

Crushball Ice Apple är en riktigt god Crushball du kan använda för att ge dina cigaretter en bättre smak! Varje förpackning kommer med ett antal Crushballs tillsammans med en nål för att göra hål i filtret. Nålen kan användas som ett enkelt verktyg att fylla upp cigaretten med din favoritsmak.

Många kan tycka det är jobbigt att hålla på med nålen för att fylla upp med Crushballs, där har vi ett alternativ för dig som vill göra det enkelt. Crushball Injector är en enkel mekanisk apparat som inte behöver någon ström. Sätt bara fast cigaretten i hålet undertill och dra i spaken så har du lyckats sätta in en Crushball. Enkelt och smidigt!

Vissa av mina kollegor gillar till och med att blanda smakerna tillsammans med Click Balls injectorn, som ett litet lotteri. Fyll upp din Click Balls injector med några Crushball Ice Apple tillsammans med Crushball Ice Mint och du kommer känna av extra kyla med äppelsmak i din cigarett. En annan kollega gillar att blanda Crushball Ice Blueberry tillsammans med Crushball Pure Menthol för att få till en riktigt kylig och god blåbärssmak.

Crushball Ice Apple är en smak baserad på syrliga gröna äpplen med noter av kylande utandning. Nu när mentolcigaretter inte får säljas något mer så finns det inte något bättre alternativ än Crushballs för att få speciella smaker. Crushballs går även bra till att baka med, använda till kaffe, thé och andra drycker. Det finns till och med några som blandar sitt snus tillsammans med några Crushballs för att få till något speciellt.

Alla smakerna från Flavely Crushballs är fullt ätbara, dock är dom väldigt starka. Använd gärna ett medium som tobak, bakverk, drycker eller matlagning för att få till något rart och ovanligt! Fyller du upp en Crushball kan det vara lite smak medans två är lagom.