Black Friday

Vad är Black Friday?

Black Friday kommer ursprungligen från USA och har blivit en av de största shoppingdagarna världen över sedan fenomenet spridit sig över hela världen. I Sverige började vi ta efter den årligt återkommande företeelsen redan 2013, och för många Svenska butikskedjor och e-handelsföretag innebär handelsdagen kraftigt ökad försäljning och ett bra sätt att sätta fart på försäljningen inför den stundande Julhandeln.

[br_filters_group group_id=4018797]

När är Black Friday 2023?

Black Friday inträffar den 24:e November 2023. Och med den kommer de bästa priserna på e cigg och e juice. Vi förlänger Black Friday hela helgen från 24-26:e November.

Black Friday / Black Week på E-ciggbolaget

Bästa priserna på e cigg och e juice! Vi sparar de bästa priserna till Black Friday. Alla nedsatta och prisändrade produkter samlar vi på en och samma sida www.e-ciggbolaget.se/black-friday. Här kan du enkelt filtrera fram de produkter eller smaker som just du är intresserad utav.

Historia kring Black Friday

Black Friday är en Amerikansk tradition som har inpräntats i deras medvetande sedan flera decennier tillbaka, ända sedan 60-talet. Fenomenet har en direkt koppling till deras högtid Thanksgiving som alltid inträffar den fjärde torsdagen i november. Black Friday inträffar alltid dagen efter Thanksgiving, den fjärde fredagen i November.

En teori över hur namnet uppkommit är att man ville beskriva den tunga trafik med svarta avgaser som uppstod dagen efter Thanksgiving då alla gav sig ut för att handla.

En mer modern teori är att Black Friday är dagen på året då handeln vänder förlust till vinst. De röda förlustsiffrorna omvandlas till svarta vinstsiffror.

Det är också dagen som räknas som starten på årets julhandel.

Kundservice

Om du har frågor om en startpaket eller en e-vätska är du mer än välkommen att prata med vår kundtjänst. De finns tillgängliga mellan 09.00 och 15.30 på vardagar. Du kan nå dem på telefon 0920 40 70 40. Du kan också skicka e-post: info@e-ciggbolaget.se.

Följ oss på sociala medier och registrera dig för vårt nyhetsbrev eller besök oss ofta för att inte gå miste om de allra bästa erbjudandena.