YOYO All White Portion Nikotinpåsar

YOYO all white portion nikotinpåsar är en ny fräsch produktserie för dig som vill snusa utan tobak.

YOYO all white portion skapades av snusexperten Conny Andersson och lanserades på den Svenska marknaden under 2020 av Nordic Noir.

YOYO all white portion skapades med ambitionen att leverera en högkvalitativ produkt med 100% naturliga smaker. Smakerna är inspirerade av livsstilen i några av världens mest kända städer.

När du sticker ner näsan i en nyöppnad dosa YOYO all white portion så kommer du direkt känna lukten av de noggrant utvalda blandningarna av naturliga smaker. De naturliga ingredienserna är perfekt blandade för att ge dig din dagliga dos nikotin utan att behöva kompromissa med smaken. YOYO all white portion ger dig en härlig smaksensation under läppen samtidigt som du får din dagliga dos nikotin helt utan tobak.

YOYO smala nikotinpåsar

YOYO nikotinpåsar är lite smalare och mindre än portionspåsarna i ett vanligt portionssnus. De flesta all white portion nikotinpåsar har ett liknande format. Det gör att du kan använda produkten utan att det syns, och att du på ett väldigt diskret sätt kan få din dagliga nikotindos utan tobak. YOYO smala nikotinpåsar  erbjuder dig ett tobaksfritt alternativ till snus i nya smala nikotinpåsar som sitter bekvämt och diskret under läppen.

YOYO kompakta dosor

YOYO nikotinpåsar kommer förpackade i en trendig och kompakt dosa med 20st smala nikotinpåsar i varje dosa. Nikotinpåsarna har olika färger beroende på smak.

YOYO vita nikotinpåsar & vita tänder

YOYO vita nikotinpåsar har lite olika färgnyanser beroende på smak, men ingen av dem missfärgar tänderna som vanligt tobaksnus har en tendens att göra.

Nyfiken på att veta mer om YOYO?

YOYO lanserades i Augusti 2020 på den Svenska marknaden och produceras av Nordic Noir Sweden AB, som är ett Svenkt företag med sitt säte i Stockholm.

Brand

Visar alla 4 resultat