XEO

XEO Startpaket, Clearomizer Starter kit, Coils samt E-juice från XEO.

XEO Clearomizer startpaket

Enligt vår mening är det ett av de absolut enklaste och bästa startpaketen för dig som vill börja ersätta din vanliga cigarett med en e-cigarett istället. Många väljer just den här e-cigaretten när de börjar med e-cigaretter. Det är väldigt lätt att använda och ger en mycket liknande känsla som en vanlig cigarett. En stor fördel med XEO är att det är väldigt enkelt att komma igång, bara fylla på eventuell E-juice (vi rekommenderar Innovation 10 ml (0,6,12,18 mg / ml nikotinstyrka, eller XEO 10 ml E- juice vid 18 mg / ml När du har fyllt din XEO Clearomizer (tank) med vätska är det bara att börja och andas, batteriet aktiveras automatiskt när du drar in en flamma. Första gången du fyller på en ny påfyllningshylsa rekommenderar vi att vätskan sugs upp av bomullstrådarna i clearomizer (tank). Detta undviker bränd smak och får bästa möjliga livslängd för påfyllningshylsan. Vi rekommenderar att du byter påfyllningshylsan efter ca: 20-30 påfyllningar för att bibehålla optimal smak och ånga.

XEO VOID startpaket

När du vill ha ett lite kraftfullare startpaket är XEO VOID ett bra alternativ. Här får du en så kallad AIO (All-in-one) e-cigarett. Detta innebär att själva tanken är integrerad i samma enhet som batteriet. Fördelen är att det inte finns några delar att skruva bort och förlora, men det enda du behöver tänka på är att byta ut spolen / förångaren med jämna mellanrum för att bibehålla optimal ånga och smakupplevelse. Vi rekommenderar vanligtvis att spolen byts ut var 7: e till 14: e dag, beroende på hur mycket den används. Du kan också förlänga spolens livslängd genom att aldrig lämna tanken helt tom. Om tanken blir helt tom är det lätt för spolen att brinna och måste sedan bytas ut i förtid. Det finns också två olika spolar att välja mellan, en 1,0 ohm spole för MTL-rökare (mun till lunga). Och en 0,6 ohm spole för DTL-rökare (direkt mot lungorna). Den levereras med en av var och en i startpaketet, så försök hitta den som bäst passar din rökstil.

När du börjar använda din nya XEO VOID, kom ihåg att du först måste välja vilken av spolarna du vill testa 0,6 ohm eller 1,0 ohm först. Om du är osäker, börja med 1,0 ohm. Vi rekommenderar också att du släpper en droppe E-juice i mitten av spolen när du sätter i en ny spole. Skruva sedan på spolen på e-cigarettens skruvlock och se till att den sitter ordentligt fast. Fyll sedan tanken, Fyll INTE över MAX-nivån markerad med en linje på tankens sida. Sätt sedan på locket med spolen och tryck och skruva samtidigt tills det är helt påslaget. Kom ihåg att locket är barnsäkert, så du måste skruva och skjuta samtidigt. Vi rekommenderar vanligtvis att ta bort lockets överdel (munstycket i sig), eftersom det blir mycket lättare att skruva på och skruva av locket. Byt sedan ut munstycket och tryck snabbt på knappen tre gånger för att starta XEO VOID, sedan blinkar knappen och signalerar att du kan börja använda den. Håll sedan knappen under varje puff och släpp den omedelbart efter att puffen är klar. När du har slutat röka trycker du snabbt på knappen igen tre gånger så blinkar den och stängs av.

XEO E-juice 18 mg / ml nikotinstyrka

XEO E-juice finns i flera olika smaker, särskilt XEOs tobaksmaker har fått mycket bra betyg: rött och blått. E-juice produceras i Tyskland och använder endast ingredienser av högsta kvalitet. Du kan vara säker på att den E-juice du röker testas och godkänns i enlighet med TPD (Tobaksproduktdirektivet) som gäller inom EU.

XEO – Satisfaction! Enginered in Germany!

XEO har sitt huvudkontor i Tyskland och arbetar mycket hårt för att erbjuda produkter av hög kvalitet som är ett bättre alternativ till tobak. Noggrant utvalda råvaror och en strikt (tysk) kvalitetskontroll gör produkterna mycket populära även i Norge och Sverige.

Pris

Smak

Brand

Nikotinstyrka