VOLT

VOLT är en modern, tobaksfri produkt från Swedish Match som erbjuder en innovativ och spännande nikotinupplevelse. Med sin unika Pearl Technology och breda utbud av smaker, strävar VOLT efter att ge användarna en uppfriskande och tillfredsställande upplevelse utan tobaksrelaterade risker.

[br_filters_group group_id=4018797]

Visar alla 4 resultat

VOLT egenskaper

VOLT snus utmärker sig genom flera unika egenskaper

  • Tobaksfri: VOLT är helt tobaksfritt och använder nikotinextrakt av hög kvalitet, vilket ger en renare och fräschare upplevelse utan risk för missfärgade tänder eller dålig andedräkt​.
  • Pearl Technology: En av de mest utmärkande egenskaperna hos VOLT är dess Pearl Technology. Istället för traditionellt nikotinpulver innehåller VOLT små pärlor av nikotin, vilket ger en bättre smak- och nikotinfrisättning utan att påsarna blir blöta​.
  • Högkvalitativa material: VOLT använder noggrant utvalda ingredienser och material för att säkerställa en hög kvalitet och säkerhet i sina produkter. Nikotinpåsarna är diskreta, komfortabla och ger en jämn frisättning av smak och nikotin​​.

VOLT smaker

VOLT erbjuder ett brett spektrum av unika och spännande smaker som är noggrant utvecklade för att ge en rik och varierad smakupplevelse. Några av de mest populära smakerna inkluderar:

  • Deep Freeze: En intensiv och uppfriskande smak med toner av mentol och eukalyptus, perfekt för en kylig känsla​.
  • Frosted Apple: En revitaliserande blandning av krispigt, surt grönt äpple och frisk mint med en touch av vanilj​​.
  • Zesty Citrus: En fräsch och syrlig smak av citron och lime med tillsatt citruszest för en extra syrlighet​​.
  • Dark Frost: En kombination av mörka bär och frukter toppade med frisk mentol, som skapar en vinteraktig smakupplevelse​​.
  • Java Shake: En unik smak av kaffe och choklad som ger en rik och krämig upplevelse​.

Vad är VOLTs hållbarhetsfokus?

VOLT arbetar aktivt för att minska sin miljöpåverkan genom flera initiativ:

  • Miljövänliga förpackningar: VOLT använder förpackningar som är designade för att vara återvinningsbara, vilket minskar avfallet och främjar en mer hållbar konsumtion​​.
  • Innovativ teknologi: VOLT’s Pearl Technology bidrar till en effektivare användning av nikotin och smakämnen, vilket minskar behovet av överflödigt material och resurser​ ​.

Varför snusa VOLT?

VOLT erbjuder en modern, tobaksfri och smakrik nikotinupplevelse med fokus på innovativ teknologi och hållbarhet. Med sitt breda utbud av unika smaker och användning av Pearl Technology, strävar VOLT efter att ge användarna en tillfredsställande och uppfriskande upplevelse, samtidigt som de minimerar sin miljöpåverkan​.