Julklappstips

Julklappstips E-cigg

Vi har alla någon nära oss som röker vanliga cigaretter. En familjemedlem, nära vän eller släkting. Vi rekommenderar e-cigg som julklappstips! Överraska med en omtänksam julklapp. Köp ett av våra startpaket och ge bort ett liv utan vanliga tobakscigaretter. Köp E-juice i tobak-, mentol- och fruktsmak och gör julklappen komplett.

E-cigaretter är upp till 95% bättre!

E-cigaretter är upp till 95% bättre än vanliga tobakscigaretter * (* Detta är vad de brittiska myndigheterna drog som slutsats när de genomförde sina egna tester innan de informerade allmänheten om att e-cigaretter är ett bättre alternativ) Läs hela undersökningen här.

Vilket startpaket ska jag välja?

Vi rekommenderar VOOM BAR engångs e-cigarett. Den är otroligt enkelt att använda och ger en mycket tillfredsställande vape-upplevelse med nikotinsalt och flera bra smaker att välja mellan. Köp 3 och se vilka dina vänner gillar. Vi föreslår en tobaksmak, en mint och valfri fruktsmak.

Uppladdningsbart startpaket

Om du hellre vill ge din vän ett uppladdningsbart startpaket har vi många att välja mellan. Vi rekommenderar dock att du börjar med ett enklare startpaket så att steget att gå från vanliga cigaretter inte blir så stort. Några av våra bästsäljare är: XEO Clearomizer startpaket och VOOM startpaket. Båda dessa apparater har inga knappar du behöver trycka på utan enkelhet och en cigarettliknande upplevelse som ett mål. Om du verkligen vill ha enkelhet är det bäst att välja VOOM pod system startpaket med VOOM färdigfyllda PODS.

Om du vill ha tips på vilket startpaket som kan passa är du mer än välkommen att prata med vår kundtjänst. Vi finns här för dig och vi svarar i telefon mellan 09.00 och 15.30 på vardagar. Vi kan också nås via e-post på info@e-ciggbolaget.se.

Vi önskar dig en God Jul!