Mentol / Mint

Mentol och mynta smaker för alla som vill sluta röka, helt nikotinfritt!

Väldigt länge har vi undersökt vilka metoder som hjälper bäst för folk att sluta med tobak. Högst upp på listan står Menthol och smaker med Mynta för e-cigaretter. Vi har tagit fram varianter av högsta kvalité från våra leverantörer inom EU, Storbritannien och USA för att ta fram de godaste smakerna möjligt. Alla våra e-vätskor har barnsäkra korkar och följer TPD lagen till punkt och pricka.

Nybörjare för e-cigaretter brukar pröva på en mentol eller mynta smak först av allt. Då det är en smak som är väldigt vanlig bland ex-rökare är det en smak dom känner igen. Här hos oss har vi några alternativ som efterliknar typiska mentol-cigaretter. Till exempel vår absoluta favorit, Uprising Rebellion. Det är en klassisk tobakssmak blandad med fräsch och lagomt kylig mentolutandning med mynta. Hur god som helst, rekommenderas starkt till alla som gillar typiska mentolcigg.

Vissa kan tycka att deras e-cigarett inte ger dig helt rätt känsla gentemot typiska cigaretter. För att komma runt det problemet har vi en e-cigg som har inandningsfunktion, perfekt för mun-till-lunga rökning – Voom Starterkit. Till en sådan e-ciggarett passar vår nikotinfria e-juice från Innovation, Cool Menthol alldeles perfekt. Det är en kyligare mynta smak med härlig mentol som får dig att vilja ta en till puff så fort du lägger bort din vape.

Andra känner att kylan i vissa smaker kan vara för skarp. Där har vi andra alternativ, såsom Innovations Menthol smak. Här på lagret är det en god favorit för den som söker mer mentolsmak än den fräschare cool varianten. Särskilt när det kommer till nikotinfritt är den högt upp på bästsäljar listan.

Här hos oss hittar du alltid en smak som kommer passa dig i smaken!

Pris

Smak

Brand

Visar 1–12 av 19 resultat