Frunk Bar

Frunk Bar är ett varumärke för engångs e cigg som är känt för sin design, funktioner och kvalitetsmaterial och olika smaker.

Vad är Frunk Bar engångs vape?

Frunk Bar engångs vape är en e-cigg som till skillnad från många uppladdningsbara produkter är förfylld med e-juice. Efter användning kasseras den när batteri och e-juice är uttömd. Skall lämnas till närmaste batteriåtervinningsstation för batterier.

Frunk Bar engångs vape funktioner:

Frunk Bar erbjuder ett antal funktioner som skiljer dem åt på marknaden för e-cigaretter för engångsbruk:

  1. Olika smaker: Äkthet och kvalitet på smakerna är en prioritet för varumärket. Användaren kan välja mellan en mängd olika alternativ, allt från traditionella smaker som tobak och mint till andra alternativ som frukter och desserter.
  2. Teknik: Tekniken bakom Frunk Bar fokuserar på balansen mellan mängden ånga och smak.
  3. Högkvalitativa material: Kvaliteten på de material som används vid tillverkningen av Frunk Bar engångs vape är viktig. Valet av batteri och e-vätskepatron är viktigt för att säkerställa konsekvent prestanda och användarsäkerhet.
  4. Batteritid: Frunk Bars batteri nödvändiga materialen används för att maximera batteriets användningstid så mycket som möjligt.
  5. Motstånd och bomull: Motståndet, som ansvarar för uppvärmningen av E-vätskan, är vanligtvis tillverkat av högkvalitativ tråd och omgivet av organisk bomull. Dessa material säkerställer effektiv förångning och ren smak.
  6. Munstycke: Munstycket, där du inhalerar ångan, är utformat för att vara bekvämt och säkert för läppkontakt. De är tillverkade av kvalitetsplast som är hållbar och inte påverkar ångans smak.

Frunk bar mesh engångs vapes

Frunk Bar Mesh Engångsvape / E-cigg erbjuder ett brett urval av 30 st olika smaker. Varje Frunk bar innehåller 2 ml e-vätska vilket ger många puffar per enhet. Dessa engångsvapes är fyllda med 20 mg nikotinsaltbaserad e-juice och kommer för-laddade, redo att användas direkt ur förpackningen utan behov av påfyllning eller laddning. Frunk Bar Mesh är den senaste versionen som förbättrar de redan uppskattade Frunk bar-smakerna genom att använda en mesh-coil i e-ciggen. Denna innovation förstärker smakupplevelsen, förlänger batteritiden och producerar större rökmoln.

Några populära frunk bar smaker 

Några populära smaker bland frunk bar mesh är:

Vad innebär mesh coil?

En mesh coil är en typ av förångare som används i e-cigaretter och vape-enheter. Till skillnad från traditionella coils som ofta består av en spiralvriden tråd, är mesh coils designade med ett nät- eller meshliknande material. Denna konstruktion ökar ytan som värms upp, vilket leder till flera fördelar:

  1. Snabbare uppvärmning: Eftersom mesh har en större yta jämfört med traditionella coils, kan den värmas upp snabbare, vilket ger en mer omedelbar ångproduktion.
  2. Mer jämn värmedistribution: Mesh coils sprider värmen mer jämnt över e-juicen, vilket minskar risken för så kallade “dry hits” (där vicken inte är tillräckligt mättad med vätska och kan bränna).
  3. Förbättrad smak och större moln: Den ökade ytan på mesh coils gör att mer e-juice förångas vid varje puff, vilket resulterar i rikare smak och större moln av ånga.
  4. Längre livslängd: Mesh coils kan ha en längre livslängd jämfört med traditionella coils eftersom de inte utsätts för lika intensiva temperaturvariationer, vilket minskar slitage.

Smak

Brand

Nikotinstyrka