Frunk Bar

Frunk Bar är känt för sin design, funktioner och kvalitetsmaterial.

Vad är Frunk Bar engångs vape?

Frunk Bar engångs vape är en e-cigg som till skillnad från många uppladdningsbara produkter är förfylld med e-juice. Efter användning kasseras den när batteri och e-juice är uttömd. Skall lämnas till närmaste batteriåtervinningsstation för batterier.

Frunk Bar Engångs Vape Funktioner:

Frunk Bar erbjuder ett antal funktioner som skiljer dem åt på marknaden för e-cigaretter för engångsbruk:

  1. Olika smaker: Äkthet och kvalitet på smakerna är en prioritet för varumärket. Användaren kan välja mellan en mängd olika alternativ, allt från traditionella smaker som tobak och mint till andra alternativ som frukter och desserter.
  2. Teknik: Tekniken bakom Frunk Bar fokuserar på balansen mellan mängden ånga och smak.
  3. Högkvalitativa material: Kvaliteten på de material som används vid tillverkningen av Frunk Bar engångs vape är viktig. Valet av batteri och e-vätskepatron är viktigt för att säkerställa konsekvent prestanda och användarsäkerhet.
  4. Batteritid: Frunk Bars batteri nödvändiga materialen används för att maximera batteriets användningstid så mycket som möjligt.
  5. Motstånd och bomull: Motståndet, som ansvarar för uppvärmningen av E-vätskan, är vanligtvis tillverkat av högkvalitativ tråd och omgivet av organisk bomull. Dessa material säkerställer effektiv förångning och ren smak.
  6. Munstycke: Munstycket, där du inhalerar ångan, är utformat för att vara bekvämt och säkert för läppkontakt. De är tillverkade av kvalitetsplast som är hållbar och inte påverkar ångans smak.

Smak

Brand

Nikotinstyrka