Prisklass
18199
E-cigg
E-juice
Smak

Rabatt E-juice utan nikotin

Rabatt E-juice utan nikotin

Här hittar du alla våra rabatter på E-juice utan nikotin, även kallade shortfills. Vi uppdaterar sidan ofta, så kom tillbaka ofta för att hitta nya rabatter på e-juice utan nikotin, även kallat ”shake n vape”. Utöver rabatterade produkter så listar vi även prisjusterade varor på den här sidan. Det tidigare priset syns då som överstruket och det nya priset märks med ”NYTT PRIS”.

Spännande smaker på shortfills och nikotinfria e-juicer till kraftig rabatt

Några rabatter på e-juice som vi gärna vill lyfta fram är några av våra mest uppskattade shortfills, och nikotinfria e-juicer.

Nedan E-juice utan nikotin, shortfills är rabatterade ner från 159:- ända till 49:- för 40ml e-juice i en 60ml flaska. En rabatt på hela -69%, passa på att göra ett klipp så länge rabatten finns tillgänglig.

Civap Mountain 0mg 40ml shortfill – Nu 49:-

”En av de bästa smakerna vi testat med rejält med cooling effekt. En klar kommande favorit ifall du gillar mentol smaker som har det lilla extra.”

X2O Uprising Devastation 0mg 40ml shortfill – Nu 49:-

”En av våra mest intressanta tobakssmaker, gillar du tobakssmaker så är vi nästan helt säkra på att du kommer att uppskatta denna.”

Drip Factory Heavenly Haze 0mg 30ml – Nu 39:-

”En av våra största överraskningar, Ananas?! Kunde det verkligen vara gott? Men så god som denna är så är den ett säkert kort om du vill blir positivt överraskad.”

Kundservice

Om du har frågor kan du kontakta vår kundtjänst på telefon 09-15:30 vardagar Tel. 0920-40 70 40, eller e-post: info@e-ciggbolaget.se så hjälper vi dig.

Visar 1–28 av 87 resultat

Visar 1–28 av 87 resultat