Vaporesso LUXE PM40 Kit (4ml, 180 mAh) – Startpaket

359,00 kr

LUXE PM40 Pod E-cigarett Kit från Vaporesso har toppfyllning, 4 ml e-juice kapacitet och ”Turbo Boosting Tech” med ett justeringsbart luftflöde.

Det finns olika alternativ att välja mellan.

Beskrivning

Vaporesso LUXE PM40 Kit är en e-cigg som är en del av den kompletta Vaporesso LUXE-serien

Funktioner i Vaporesso LUXE PM40 Kit:

Justerbar Effekt: Denna e cigg har justerbar effekt som sträcker sig från 5W till 40W. Man kan välja önskad effekt med hjälp av justeringsknapparna på skärmen.

Inbyggt 1800mAh-batteri: Vaporesso LUXE PM40 levereras med ett inbyggt 1800mAh-batteri.

4 ml E-liquid kapacitet: Denna e cigg inkluderar en pod med en kapacitet på 4 ml vape juice.

Kompatibilitet med GTX-spolar: LUXE PM40 använder Vaporessos GTX-spolar. Dessa spolar finns i olika motståndsalternativ för att passa olika vaping-stilar, inklusive MTL (mun till lunga) och DTL (direkt till lunga).

Justerbart luftflöde: Luxe PM40 e-cigaretter har en justerbar luftflödeskontroll som tilllåter kontrollera mängden luft som kommer in i spolen.

Läckagesäker E-liquidpåfyllning: Fyllsystemet för E-liquid på LUXE PM40 är utformat för att förhindra läckage. Man tar helt enkelt bort poden, öppnar påfyllninglocket och fyller på e-juicen.

Informativ OLED-skärm: denna e cigg har en OLED-skärm visar viktig information, som den valda effekten, batteriets livslängd, den använda spolen och mängden vätska som finns kvar i poden.

Säkerhetsfunktioner: Vaporesso är utrustat med olika skyddsfunktioner, inklusive skydd mot kortslutning, överladdningsskydd och skydd mot lågt motstånd, bland andra.

Snabb USB-typ C-laddning: LUXE PM40 använder en USB-typ C-laddningsport.

Hur man använder Vaporesso LUXE PM40 Kit:

Ladda Batteriet: Innan du börjar använda denna e cigg, se till att ladda det inbyggda batteriet med den medföljande USB-typ C-kabeln. När batteriet är fulladdat är det klart att användas.

Installation av Spolen: Ta bort poden från den e cigg och skruva av den använda spolen, om det behövs. Skruva sedan på en ny GTX-spole på plats. Se till att spolen är ordentligt åtdragen för att undvika läckage.

Påfyllning av E-liquid: Öppna påfyllningslocket högst upp på poden och häll din favorit E-liquid i behållaren. Se till att du inte överstiger den maximala påfyllningsmarkeringen på 4 ml.

Justerbar Effekt: Starta den e cigg genom att trycka på avtryckarknappen fem gånger snabbt. Justera sedan önskad effekt med hjälp av justeringsknapparna, enligt dina vaping-preferenser.

Justerbar Luftflöde: Om du vill ändra mängden luft som kommer in i spolen, vrid luftflödeskontrollringen längst ner på poden.

Vaping: Slutligen, tryck på avtryckarknappen medan du inhalerar för att njuta av din vaping-upplevelse. Se till att vänta några minuter efter att du har fyllt på poden första gången för att låta spolen mätta ordentligt.

Vaporesso LUXE PM40 Kit är en e-cigarett med en kompakt design, pålitlig batteritid och många säkerhetsfunktioner.

Vaporesso LUXE PM40 Kit innehåll:

  • 1 st Vaporesso LUXE PM40 Mod
  • 2 st Vaporesso LUXE PM40 Pods/Cartridges (4 ml)
  • 1 st Vaporesso GTX 0,6 ohm Mesh Coil
  • 1 st Vaporesso GTX 0,8 ohm Mesh Coil
  • 1 st USB-C kabel för laddning
  • 1 st Garantikort
  • 1 st Användarmanual

 

Ytterligare information

Färg

Carbon Fiber, Jade, Lava, Silver, Svart

Brand