Vaporesso LUXE PM40 Cartridge MTL (4 ml, 2-Pack)

79,00 kr

I lager

79,00 kr 79,00 kr

Vaporesso LUXE PM40 Cartridge MTL (Mouth to Lung) är en väsentlig del av LUXE PM40 Kit E cigg

Används tillsammans med Vaporesso LUXE PM40 Kit – Startpaket

Beskrivning

Vaporesso LUXE PM40 Cartridge MTL (Mouth to Lung) är en väsentlig del av LUXE PM40 Kit E cigg, utformat för att erbjuda en anpassningsbar och tillfredsställande vaping-upplevelse.

Funktioner i Vaporesso LUXE PM40 Cartridge MTL:

4 ml E-vätskekapacitet: Patronen har en kapacitet på 4 ml, vilket innebär att den kan rymma en generös mängd av din favorit E-liquid. Detta minskar behovet av frekvent påfyllning och möjliggör längre vaping-sessioner.

Kvalitetskonstruktion: Patronen är tillverkad av högkvalitativa material som är motståndskraftiga mot läckage och säkerställer en problemfri vaping-upplevelse. En kapacitet på 4 ml är tillräcklig för att möta de flesta vapers behov under hela dagen.

Kompatibilitet med GTX-coils: Vaporesso LUXE PM40 Cartridge MTL är kompatibel med Vaporessos GTX-coils, kända för sin pålitliga prestanda och intensiva smaker. Detta gör att du kan välja mellan olika motståndsalternativ enligt dina personliga preferenser.

Justerbart luftflöde: Denna patron har en justerbar luftflödeskontroll som låter man anpassa mängden luft som kommer in i coil-enheten.

Hur man använder Vaporesso LUXE PM40 Cartridge MTL:

Ta ut patronen: Ta bort patronen från huvudenheten (LUXE PM40 Kit) genom att försiktigt dra den. Se till att göra detta med enheten avstängd.

Byt ut coil-en: Om det behövs, skruva av den använda GTX-coilen från patronen och byt ut den mot en ny. Se till att coil-en är ordentligt åtdragen för att undvika läckage av e-liquid.

 

Fyll på vätska: Öppna påfyllningslocket högst upp på patronen och häll din favorit e-liquid i behållaren. Se till att du inte överstiger maxmarkeringen på 4 ml.

 

Justerbar luftflödeskontroll: Om du vill ändra luftflödet, vrid luftflödeskontrollringen längst ner på patronen för att få önskad luftmängd.

Sätt tillbaka patronen: Efter att ha fyllt på patronen och justerat coil-en och luftflödet efter dina preferenser, sätt tillbaka patronen på huvudenheten.

Vaping: Starta e cigaretter och tryck på avtryckarknappen medan du inhalerar för att njuta av din anpassade vaping-upplevelse. Se till att låta coil-en mätta ordentligt i några minuter efter att du har fyllt på patronen första gången.

Ytterligare information

Brand

Vaporesso