Vaporesso Target 80 Kit (5 ml, 3000 mAh) – Mod

695,90 kr

Slut i lager

Vaporesso Target 80 Kit är en kombination av Vaporesso Target 80 Mod och Vaporesso GTX Podtank 26. Modden har ett inbyggt batteri på 3000 mAh, laddas upp via USB C och har en design som fokuserar på längre hållbarhet.

Tanken rymmer 5 ml e-juice och fylles på via toppen (skruva av munstycket). Tanken har ett justerbart luftflöde så att du kan justera utifrån egna preferenser.

Tanken är kompatibel med samtliga Vaporesso GTX Coils (V2-varianterna endast / triple silicone). Skulle du behöva byta ut podden/behållaren som sitter på tanken, så är det Vaporesso GTX Pod 26 som passar.

Beskrivning

AXON Chippet i modden tillåter för bland annat VW läge, vilket är ett standardläge som du fritt kan justera vilken Watt man vill använda från 5–80 W (se längre ner för de medföljande coilsens rekommenderad Watt). Det finns även Pulse Mode och F(t) Mode som optimerar förångningen och tillåter för högre smakåtergivning och tätare ånga.

Instruktioner för Vaporesso Target 80 Kit

För mer information om lägen och säkerhetsskydd, se medföljande manual.

Montering av tank

Montera tanken genom att skruva i den i batteriets 510-gänga. Kontrollera att tanken sitter bra.

Byte av coil

Ställ tanken på en plan yta med munstycket på podden nedåt och dra ur den använda coilen. Installera den nya coilen i podden och tryck sedan på coilen för att justera tills coilens bas sitter bra i podden.

Påfyllning av e-juice

Skruva av topplocket från podden och fyll på med e-juice i påfyllningshålet. Skruva tillbaka topplocket enligt bilden. Vänligen vänta 5 minuter tills att bomullen i coilen har absorberat coilen helt.

Justering av luftflöde

Rotera podden för att justera luftflödet.

Starta/stäng av enheten

Tryck på avfyrningsknappen 5 gånger inom 2 sekunder för att starta eller stänga av enheten.

Justering av uteffekt

TARGET 80 Kit använder Vaporesso GTX coil-plattformen och den rekommenderade uteffekten behöver tas hänsyn till innan vejpande.

Rekommenderad Watt:

  • GTX 0,2 Ω MESH: 45 – 60 W
  • GTX 0,3 Ω MESH: 32 – 45 W

Börja vejpa

Kontrollera att allt är monterat och att du valt den rekommenderade Watten. Håll sedan inne avfyrningsknappen samtidigt som du inhalerar.

Laddning av batteriet

Efter anslutning av en USB C-kabel i enheten, visas en laddningsindikator på skärmen med en uppskattad tid tills fulladdat batteri.

Lås eller lås upp enheten

Tryck på avfyrningsknappen 3 gånger för att låsa “+”, “-” och lägesknappen. På samma sätt kan du låsa upp knapparna.

Välj ett läge

Håll inne lägesknappen för att välja bland generella lägen (Pulse Mode / F(t) Mode / VWN Mode). Tryck på lägesknappen 3 gånger för att öppna de övriga inställningarna.

 

Detta medföljer i Vaporesso Target 80 Kit

  • 1 st Vaporesso TARGET 80 MOD
  • 1 st Vaporesso GTX PODTANK 26 (5 ml / 2 ml TPD)
  • 1 st Vaporesso GTX 0,2 Ω MESH Coil (I förpackningen)
  • 1 st Vaporesso GTX 0,3 Ω MESH Coil (I förpackningen)
  • 1 st USB C-kabel
  • 1 st Användarmanual
  • 1 st Garantikort

Ytterligare information

Brand