Cyber Monday

Cyber Monday E cigg och E juice!

Cyber Monday är en av de mest framträdande handelshändelserna i den digitala världen som har genomsyrat olika branscher, inklusive e-cigarettbranschen.

[br_filters_group group_id=4018797]

Cyber Monday Historia

Cyber Monday är en relativt ny företeelse i Sverige. Begreppet myntades 2005 i USA med det tog tills 2013 innan det började användas på bred front av E-handlare i Sverige.

Överväganden om produktskvalitet: Rabatter på bekostnad av kvalitet?

Varumärkestransparens kan vara en indikator på produkterna tekniska kvalitet och hållbarhet.

Innan konsumenterna utnyttjar ett erbjudande kan de göra en detaljerad undersökning, inklusive analys av recensioner och åsikter. Andra användares erfarenheter kan ge värdefull information om tillförlitligheten och den tekniska kvaliteten hos en viss enhet.

Tips för konsumenter: Maximera värdet under Cyber Monday

Innan du gör ett köp bör du jämföra priser och funktioner för liknande enheter. Att göra efterforskningar i förväg säkerställer att konsumenterna får det bästa värdet utan att kompromissa med den tekniska kvaliteten.

Kundservice

Om du har frågor om en startpaket eller en e-vätska är du mer än välkommen att prata med vår kundtjänst. Vi finns tillgängliga mellan 09.00 och 15.30 på vardagar. Du kan nå oss på telefon 0920 40 70 40. Eller via vår e-postadress: info@e-ciggbolaget.se.