Flavely Crushball Injector - Click Balls

Click Balls Injector, gör det enkelt för dig som vill ladda upp med smaker till din cigarett! Sätt in cigaretten, dra ner spaken och rök på!

kr99,00

I lager

Quantity discounts available:
1-45-1314-2728+
kr99,00kr57,00kr55,00kr49,90

Beskrivning

Perfekt för dig som tycker det är jobbigt att använda pinnen till dina Crushballs.
Sätt fast cigaretten i öppning undertill, tryck ner spaken och i en enkel motion är din cigg redo med din egna favoritsmak!

Crushball Injectorn är perfekt för dig som vill göra det enkelt. Smidig att fylla på, passar enkelt i fickan och tar inte mer än några sekunder att ladda upp cigaretten din.
Största favoriten bland våra Crushball smaker måste nog vara Click Balls Ice Watermelon. Det är en blandning av vattenmelon med en lagomt kylande effekt. Vi rekommenderar två stycken av dessa Crushballs för att få en precis lagom mängd smak.

Andra här på lagret gillar att puffa på Click Balls Ice Blueberry. Som namnet ger upp, är det en smak av kylande blåbär. En Crushball och du får en mild smak av blåbär, pröva två och du kommer garanterat bli överraskad och nöjd.

Sen har vi även Crushball Pure Menthol som man enkelt installerar in i cigaretten med en injector. Nu när mentolcigg har blivit bannlyst finns det inte något bättre alternativ. Precis som förr, en äkta smak av mentol!

Specifikationer Crushball Injector
Lätt att fylla
Kompakt storlek
Innovativt kapsellastsystem
Passar 30-40 FLAVELT crushball kapslar
Användbar med olika produktstorlekar