Nytt pris!

Flavely Crushball Ice Watermelon - Click Balls

Flavely Crushball Ice Watermelon e-juice är en full av vattenmelonsmak i munnen, åtföljd av en frisk eftersmak av mentol.

kr49,95 kr39,00

I lager

Quantity discounts available:
1-45-1314-2728+
kr39,00kr57,00kr55,00kr49,90

Beskrivning

Crushball Ice Watermelon är en riktigt god smaksättare till din tobak. Perfekt för dig som gillar en smak fylld av vattenmelon och en gnutta kyla. Kollegorna på lagret har helt gett upp vanliga tobak utan dessa smaker.

Våran Click Balls Ice Watermelon är precis något för dig som gillar en len smak av vattenmelon och samtidigt lite kylande effekt från de nu bannlysta mentolcigaretterna. Exempelvis, tar du en crushball till din cigarett får du väldigt lite smak och knappt någon kyla. Pröva med två crushballs och du kommer genast märka skillnaden. Tar du till och med tre stycken kommer du inse hur otroligt gott det kan vara med Crushball Ice Watermelon!

Många av mina kollegor gillar att använda Crushball Injectorn och blanda smaker lite hur som helst. Click Balls Injectorn är ett enkelt verktyg för dig som inte vill hålla på med nålen varje gång du ska fylla upp med smaker till din cigarett. Sätt fast cigaretten, dra ner spaken och hips vips har du en crushball laddad. Repetera efter behag, två, kanske tre gånger och du får precis den nivå du själv gillar till dina puffar. Vissa gillar att blanda smakerna i Click Balls injectorn, då den har plats för över 40st i en laddning. Ett exempel är att ta Crushball Ice Watermelon tillsammans med Crushball Pure Menthol för att blanda smakerna och ge en mer uppfriskande känsla.

Det finns egentligen inga gränser för hur du blandar dina crushballs, då det är en produkt du till och med kan baka med. Det är en perfekt smaksättning för dig som söker något extra till vardagen. Enkel att använda, varje förpackning kommer med en nål du kan enkelt använda till att fylla upp ditt filter med olika smaker. Vi här bakom hemsidan gillar dock Click Balls injectorn betydligt mer än nålen.

Perfekt för alla väder!