TOPPEN E-CIGARETT FÖR 2023

 

Din rökvana kan vara lättare att ändra än du tror, tack vare engångs-e-cigaretter som är lätta att använda, ger massor av smak och lämnar dig med en smidig tillfredsställande nikotinleverans. 

Den största skillnaden mellan en konventionell cigarett och en e-cigarett är att den sista inte har de giftiga ämnen som den konventionella cigaretten har. Vaping är snällare för din hälsa och är ett skonsamt sätt att bekämpa de abstinensbesvär som vanlig tobak ger dig. 

Det finns tusentals alternativ för vaping-enheter. Elektroniska cigaretter eller vaporizers introducerades till allmänheten för mer än ett decennium sedan. Sedan dess har de gått igenom många innovationer eftersom de har blivit mer och mer populära. Just nu är en av de mest populära enheterna elektroniska engångscigaretter, på grund av deras enkla design och för att de är mycket användarvänliga. 

Vi förstår att det är svårt för en nybörjare att hitta e-ciggen av bästa kvalitet till överkomliga priser, det är därför engångs e-cigaretter är så populära, de är ett bra sätt att lära känna märkena på marknaden, liksom de olika e-vätskornas smaker. 

Kolla in VOOM MINI E-cigaretter för engångsbruk som drivs av VIXT. De kan njuta av upp till 800 bloss och innehåller 20 mg/ml nikotinsalt.

 QR-koder på våra paket. 

Varje gång du ser en QR-kod på någon av våra “Powered by VIXT”-produkter, se till att du kommer tillbaka och besöker oss regelbundet.

Vi kommer att uppdatera och ge mer information om VOOM Mini och annat – powered by VIXT produkter här på denna hemsida och på länkarna i QR-koderna. 

Vi kommer att ge mer information om de bästa ställena att köpa dem nära din plats. Och vi kommer att erbjuda möjligheten för våra kunder att ge oss värdefull feedback så att vi vet vilka smaker du är ute efter att få härnäst? Vi är dedikerade till att förbättra vårt produktsortiment av kvalitetsvapingprodukter. 

För nu: mejla oss eventuell feedback genom att klicka här och fyll i kontaktformuläret. Det är mycket uppskattat.

 

VOOM MINI E-cigarett för engångsbruk

Låt dig inte luras av storleken, med en elegant, kompakt design och intensiva smaker är Voom Mini Disposable E-cigarett bättre än de flesta engångs e-cigaretter på marknaden. Med pennans mjuka matta beläggning som ger ett halkfritt grepp, och med subtila men märkbara detaljer och otroliga smaker och allt till ett överkomligt pris sticker den ut från resten. Köp det som 1-pack, eller ta 5-packet och få ett ännu bättre erbjudande.

 

1. VOOM MINI COLA

voom mini cola disposable package

Det självklara valet när du vill andas in en föryngrande söt klassisk colasmak. 

2. VOOM MINI ICE APPLE

voom mini ice apple disposable package

Galet god blandning av shishaäpple och frostig is! 

3. VOOM MINI ICE GRAPE

voom mini ice grape disposable package

Luscious druvor blandas med en isig punch. 

4. VOOM MINI ICE MANGO

voom mini ice mango disposable package

Söt och mättande mango med en iskänsla. 

5. VOOM MINI MIX BERRY

voom mini mix berry disposable package

En slät blandning av bär blandat till perfektion. 

6. VOOM MINI STRAWBERRY BANANA

Voom mini strawberry banana disposable package

Vem kan motstå den perfekta blandningen av mogen jordgubbe och läcker banan blandad till perfektion?

 

Hur man använder Voom Mini Disponibel E-cigarett

Det är lika enkelt som att öppna paketet och börja vaping! Voom mini har en hållbar och användarvänlig design. Du behöver inte göra någon konfiguration. Det enda du behöver bestämma dig för är vilken smak du vill prova.

VIKTIG! Glöm inte att ta bort skyddsgummit från munstycket och klistermärket i botten av pennan som täcker luftintaget. Båda dessa måste tas bort så att förångningsprocessen startar när du andas in.

Vilka är egenskaperna hos VOOM MINI?

• Den har en smidig och ergonomisk design

• Den levereras med ett kraftfullt 400 mAh batteri

• Den innehåller 2 ml ren och intensiv smak

• Den innehåller 20 mg/ml (2 %) nikotinsalt

Vaping har aldrig varit så enkelt och tillfredsställande som med Voom Mini engångs e-cigarett. Med en elegant, kompakt och lätt design har Voom Mini en unik spoleteknologi som bekvämt ger dig behaglig ånga. Nikotinsalt e-juice-blandningen har utvecklats noggrant för att erbjuda användaren en ren smak och en riktigt god och sensationell puff full av smak.

Voom Mini är mycket för pengarna. I allmänhet har engångs-e-cigaretter en kapacitet på 200-600 bloss, Voom Mini kan nå upp till 800 bloss, beroende på varje användares lungkapacitet. Den typiska användaren kommer att få någonstans mellan 500-700 bloss. Det rekommenderas att lämna lite tid mellan varje bloss så att gommen kan njuta av e-vätskans smak.

Voom Minis mål är att göra allt roligt, gott, tillfredsställande, bekvämt och prisvärt när du vill sluta röka.