Vaporesso GEN 200 Kit (iTank 2 Edition) (220 W, 8 ml) – MOD

749,00 kr

749,00 kr 749,00 kr
3.745,00 kr 749,00 kr
7.490,00 kr 749,00 kr

Vaporesso GEN 200 Kit (iTank 2 Edition) är en vape av Vaporesso GEN 200 Mod och Vaporesso iTank 2.

Det finns olika alternativ att välja mellan.

Beskrivning

Vaporesso GEN 200 Kit (iTank 2 Edition) är r en vape bestående av Vaporesso GEN 200 Mod och Vaporesso iTank 2. GEN 200 Mod har många inbyggda säkerhetsskydd för en säker vaping-upplevelse.

Funktioner i Vaporesso GEN 200 Kit (iTank 2 Edition) E cigg:

Justerbar Effekt Upp Till 220W: Den E cigg har ett justerbart effektområde som sträcker sig från 5W till 220W. Man kan justera effekten med hjälp av knapparna på OLED-skärmen.

Pulse-läge: GEN 200 använder Pulse-teknologi, vilket ger en konstant effekt vid varje bloss.

Dubbla Batterier: Den E cigg drivs av två 18650-batterier (säljs separat). Dessutom har det snabbladdning via en USB Typ-C-port.

0.96-tums OLED-skärm: E cigaretter har en OLED-skärm med hög upplösning som visar viktig information, batteriets livslängd, den använda resistansen och mängden vätska som finns kvar i tanken.

Smart TC-läge: GEN 200 Kit är kompatibelt med temperaturkontroll läget (TC), som tilllåter justera temperaturen.

iTank 2 Sub-Ohm Tank: E cigaretter inkluderar iTank 2, en sub-ohm tank med en kapacitet på 5 ml som använder mesh-coils. Den har också ett toppfyllningssystem.

Brett Utbud av Kompatibla Coils: iTank 2 är kompatibel med en mängd olika Vaporesso-coils.

Justerbart Luftflöde: Tanken iTank 2 har en justerbar luftflödeskontroll som gör det möjligt att anpassa mängden luft som når resistansen.

Säkerhetsfunktioner: den E cigg utrustat med flera skyddsfunktioner, inklusive skydd mot kortslutning, överladdningsskydd och skydd mot för låg resistans, bland andra.

Vaporesso GEN 200 Kit (iTank 2 Edition) Användningsinstruktioner:

Installation av Batterier: Öppna batterifacket på undersidan av enheten och placera två 18650-batterier (säljs separat) i rätt riktning. Se till att batterierna är fulladdade innan du fortsätter.

Påslag och Avstängning: För att slå på enheten, tryck på av/på-knappen fem gånger snabbt. För att stänga av den, utför samma sekvens med fem snabba klick.

Justering av Effekt: Använd justeringsknapparna för att öka eller minska effekten enligt dina preferenser. Kolla OLED-skärmen för att verifiera den valda effekten.

Installation av Coil:

 1. Skruva av basen från tanken iTank 2
 2. Dra ut den förbrukade coilen
 3. Skruva på en ny coil på basen
 4. Skruva tillbaka bottendelen på tanken

Påfyllning av E-juice: Skjut upp toppen av tanken iTank 2 för att komma åt påfyllningsporten. Häll din favorit E-juice i tanken utan att överstiga den maximala kapaciteten på 5 ml.

Justering av Luftflöde: Vrid luftflödeskontrollringen på botten av tanken för att justera mängden luft som når coilen.

Vaping: Tryck på avtryckarknappen och börja inhalera för att njuta av din vaping-upplevelse. Se till att låta coilen mätta ordentligt i några minuter efter att du har fyllt på tanken för första gången.

Temperaturkontroll läge (TC): Om du vill använda TC-läget, se till att välja rätt coil och önskad temperatur i enhetens inställningar.

 

Vaporesso GEN 200 kit

 • 1 st VAPORESSO GEN 200 Mod
 • 1 st VAPORESSO iTANK 2 (8 ml / 2 ml TPD)
 • 1 st GTi 0,2 Ω MESH Coil (Förmonterad)
 • 1 st GTi 0,4 Ω MESH Coil (I lådan)
 • 1 st Reservglas
 • 3 st O-ringar / packningar
 • 1 st USB C-kabel
 • 1 st Användarmanual
 • 1 st Garantikort

 

 

Ytterligare information

Färg

Blå, Brun, Himmelsblå, Neon Lila, Neon Orange, Silver, Svart

Brand