Swedish Mixology EXTREME ICE DROPS WS-23 40% (10ml, Tillsats, Kylning)

29,00 kr

I lager

För den som vill ha kall juice finns enkla 10 ml-flaskor att tillgå.
Droppa den i färdiga juicer eller använd den som ingrediens i dina egna juicer. Den kan användas i stort sett alla e-juicer och ger en fräsch, kall känsla utan bismaker.

Beskrivning

Swedish Mixology’s Extreme Ice Drops ger en kylande effekt till din e-juice! Experimentera med en droppe i taget för att kontrollera den kylande effekten av din E-juice. Denna tillsats bör inte användas på egen hand, utan endast som en kylande tillsats till redan blandad E-juice eller som en del av ett DIY-recept Innehåller 40% WS-23, vilket är en naturlig, naturlig och potent kylande tillsats för E-juice.

STORLEK: 10 ml

Dosering: tillverkaren rekommenderar cirka 1-3 droppar per 10 ml E-juice; kan behöva ökas med tiden tills tolerans mot WS-23 (ett förkylningsframkallande medel) har byggts upp. Skaka väl efter tillsats. Vi rekommenderar att du börjar med en liten mängd och ökar efter behov.

Förvaring: WS-23 kristalliserar om det är för kallt under förvaring eller transport. Om innehållet verkar grumligt eller kristalliserat rekommenderar vi att flaskan (fortfarande försluten) placeras i ett glas varmt vatten i några minuter och sedan skakas väl.

OBS! Tvätta aldrig denna produkt. Får inte förtäras.