Kangertech Nebox starter kit 60w

239,00 kr

Slut i lager

Nebox kan avfyra upp till 60 watt och har läget ”Temperaturkontroll” för nickel- och titanbatterier.

Beskrivning

I läget ’Temperaturkontroll’ kan du justera wattförbrukningen för att snabbare nå önskad temperaturinställning.

Enheten drivs av ett enda 18650-batteri (säljs separat) och har ”genomströmning” -funktion som gör att du kan förångas medan du laddar.

Neboxs livfulla OLED-skärm visar den aktuella watt- eller temperaturinställningen, utspänning, finfördelningsmotstånd, puffräknare och batteritid.

Kryddade vapers kan använda sig av ’Rebuildable Atomizer’ (RBA) -däcket tillsammans med de viktigaste verktygen och ekologisk japansk bomull som ingår i satsen för att bygga sina egna förstärkare.

För de som inte vill börja bygga sina egna spolar ännu, kommer satsen med standard Kangertech SSOCC-spolar. Ladda Nebox via den inbyggda USB-porten.

Ställ in innehåll
1x NEBOX 60W TC
1x SSOCC Nickel Ni-200 Atomizer Coil 0,15 Ohm (förinstallerad)
1 x SSOCC-spole 0,5 Ohm
2x RBA förbyggda spolar
1x Mini RBA Plus-däck
1x USB till Micro USB laddningskabel
1x skruvmejselverktyg
1x uppsättning ersättningsskruvar
1x japansk ekologisk bomullsdyna
1x användarhandbok

Specifikationer
Effektområde: 7-60W
Minsta motståndsvarierande effekt: 0,3Ω
Motståndsintervall Temperaturkontroll: 0,15-1,3Ω
Laddning: Via inbyggd Micro-USB-port.

Varning; Ansvarsfriskrivning: Detta är en avancerad artikel; kunskap om watt, spänning och spolmotstånd är nödvändig. Användaren måste känna till riskerna med litiumbatterier och bör ha kunskap om hur man tar hand om dem, laddar och laddar ur dem och använder dem säkert innan någon enhet eller mod används. Lämna aldrig laddning av batterier utan uppsikt. Var särskilt försiktig när du arbetar med uppladdningsbara batterier, de är mycket känsliga för laddningsegenskaper och kan explodera eller brinna om de hanteras felaktigt. Vi kommer inte att hållas ansvariga eller ansvariga för skador, skador eller defekter orsakade av felaktig användning och / eller felaktig hantering av Li-ion (litiumjon), LiPo (litiumjonpolymer) och andra laddningsbara batterier cigarettapparater eller batteriladdare. Kassera battericeller, laddare eller andra e-cigarettapparater i enlighet med lokala lagar och mandat.

Ytterligare information

Brand