Vaporesso LUXE Q2 (3ml, 1000 mAh) – Startpaket

199,00 kr

Vaporesso LUXE Q2 vape kit är en e-cigaretter som erbjuder en balans mellan design, kraft och användarvänlighet.

Beskrivning

Vaporesso Luxe Q2 är det senaste tillskottet i Luxe Q-familjen och har en inbyggd Axon-chip. Med ökad e-vätskekapacitet på 3 ml och ett kraftfullt 1000 mAh batteri med 2A-laddning är denna enhet perfekt för både nybörjare och erfarna ångare.

Det inbyggda Axon-chippet är en nyckelkomponent som förbättrar enhetens prestanda och funktionalitet genom snabbare och mer exakt förbränning, vilket ger en jämnare ångupplevelse. Axon-chippet övervakar även enhetens temperatur och resistans för att säkerställa användarens säkerhet utöver standard säkerhetsfunktioner.

Förutom Axon-chippet har Vaporesso Luxe Q2 justerbart luftflöde och en tydlig LED-indikator för batterinivån. Det justerbara luftflödet ger användarna möjlighet att anpassa sin ångupplevelse efter sina önskemål, medan LED-indikatorn ger enkel åtkomst till batteriets laddningsstatus.

De nya poddarna med kapacitet på 3 ml e-juice fylls enkelt på från sidan av podden. Observera att denna modell är kompatibel med alla Luxe Q-poddar som passar med e-juice med minst 50% PG.

 

Ytterligare information

Brand

Färg

Pearl white, Space grey