Uwell Caliburn GK2 Kit (2ml, 690 mAh) – Startpaket

399,00 kr

Uwell Caliburn GK2 Kit är en e-cigg inom startpaket kategori

Beskrivning

Uwell Caliburn GK2 Vape Kit är en e-cigaretter

Funktioner i Uwell Caliburn GK2 Vape Kit:

Inbyggt 690mAh Batteri: Denna e cigg är utrustat med ett inbyggt batteri med en kapacitet på 690mAh, vilket ger utmärkt batterilivslängd för långvarig användning. Batteriets kapacitet är tillräcklig för flera vaping-sessioner innan det behöver laddas om.

2 ml tankkapacitet: podden som medföljer har en kapacitet på 2 ml för E-juice, vilket gör den idealisk för att möta dagliga vaping-behov. Podden är genomskinlig, vilket gör det enkelt att se mängden kvarvarande e-juice.

Toppfyllningssystem: Caliburn GK2 använder ett toppfyllningssystem som gör det enkelt att fylla på E-juice. Ta helt enkelt bort podden och fyll på den från toppen utan att behöva ta isär e cigg.

LED-indikator: E cigg har en LED-indikator som ger viktig information om batteriets status och vaping-villkor. Du kan snabbt kontrollera batterinivån och enhetens status med en snabb blick.

UN2 Mesh-H Coil Resistanser: Denna e cigg använder UN2 Mesh-H resistanser som ger ren smak och jämn ångproduktion. Dessa resistanser är utformade för att erbjuda enastående vaping-upplevelse.

Justerbart Luftflödessystem: Caliburn GK2 har ett justerbart luftflödessystem som tilllåter anpassa mängden luft som når e cigg.

Säkerhetsfunktioner: Caliburn GK2 Kit har flera säkerhetsfunktioner, inklusive skydd mot kortslutning, överladdningsskydd och lågspänningskydd, bland andra.

Hur man använder Uwell Caliburn GK2 Kit:

Laddning av Batteri: Innan man börjar använda Caliburn GK2, se till att batteriet är fulladdat. Anslut den medföljande USB-laddningskabeln till laddningsporten på undersidan av e cigg och anslut den andra änden till en kompatibel strömkälla. LED-indikatorn visar laddningsstatusen och släcks när batteriet är fulladdat.

Fyllning av podden: Ta bort podden från GK2 e cigg genom att försiktigt vrida och dra. Öppna topplocket på podden. Fyll podden med E-juice och se till att du inte överskrider den maximala kapaciteten på 2 ml. Stäng topplocket ordentligt.

Installation av podden: Skjut tillbaka den fyllda podden i GK2 e cigg tills den klickar på plats säkert.

Justera Luftflödet: Vrid luftflödeskontrollringen på GK2 e cigg för att anpassa mängden luft som når e cigaretter enligt dina preferenser.

Påslag/Avgång: Caliburn GK2 är en e cigg som aktiveras av inandning, vilket innebär att den aktiveras automatiskt när du inhalerar genom munstycket. Den har ingen strömbrytare för påslag eller avgång. Se till att du har tillräcklig batteriladdning innan du börjar använda den.

Vaping: Placera munstycket mot dina läppar och börja inhalera mjukt. E cigg kommer automatiskt att producera ånga. Njut av vaping-upplevelsen och justera luftflödet enligt dina preferenser.

Batterikontroll: Observera LED-indikatorn för att kontrollera batterinivån. När batterinivån är låg måste du ladda e cigg.

Ytterligare information

Brand

Färg

Matte Svart, Ocean Flame