Uwell Caliburn GK2 (2ml – 2pack) – Cartridge

89,00 kr

Endast 4 kvar i lager

Uwell Caliburn GK2 pod är en central del av Caliburn GK2 elektroniska cigaretter och är designad för att vara enkel att använda och underhålla. Den har en kapacitet på 2 ml, en transparent design och ett toppfyllningssystem.Dessutom möjliggör de utbytbara spolarna enkelt och ekonomiskt långsiktigt underhåll.

Beskrivning

Uwell Caliburn GK2-podden är en central del av Caliburn GK2 e cigg

Funktioner i Uwell Caliburn GK2-podden:

  1. 2 ml kapacitet: Uwell Caliburn GK2-podden har en kapacitet på 2 ml för E-juice.
  2. Genomskinligt design: Podden är genomskinlig, vilket gör det enkelt att snabbt kontrollera nivån av kvarvarande e-juice.
  3. Toppfyllningssystem: Caliburn GK2 använder ett toppfyllningssystem som gör att det är snabbt och enkelt att fylla på podden. Ta helt enkelt bort podden från GK2 e cigg och öppna topplocket på podden. Fyll podde med din favorit E-juice och stäng sedan topplocket.
  4. Utbytbara spolar: Uwell Caliburn GK2-podden använder utbytbara spolar. Det innebär att när spolen når slutet av sin livslängd kan du helt enkelt byta ut den istället för att behöva byta hela podden. Detta sparar tid och pengar på lång sikt.

Användningsinstruktioner Uwell Caliburn GK2-podden:

  1. Fyllning av podden: För att fylla på podden, ta först bort podden från Caliburn GK2 e cigg. Öppna sedan topplocket på podden. Se till att du inte överskrider den maximala kapaciteten på 2 ml när du fyller podden med din favorit E juice. Stäng topplocket noggrant.
  2. Installation av podden: När du har fyllt podden, placera tillbaka den i Caliburn GK2 e cigg. Se till att den är säkert och stadigt placerad.
  3. Vänta några minuter: Efter att du har fyllt på podden eller bytt spolen är det viktigt att vänta några minuter för att låta spolen bli fullständigt mättad med E juice. Detta kommer att förhindra torra träffar och säkerställa en tillfredsställande vaping-upplevelse.
  4. Vaping: När kassetten är installerad och spolen är ordentligt mättad, är du redo att börja ånga. Inandas mjukt genom Caliburn GK2 ecigg för att njuta av din vaping-upplevelse.