Nytt pris!

USONICIG Rhythm UltraSonic MTL - Pods Påfyllningsbara

E-juice med mentolsmak fungerar extra bra med den här produkten, eftersom ångan upplevs kallare än i vanlig ånga och intensifierar kylan.

kr99,00 kr55,00

Slut i lager

Beskrivning

SONICIG Rhythm UltraSonic PODS är ett revolutionerande genombrott inom ångindustrin, det använder unika ultraljudsvibrationer istället för en coil för att förånga ångan.

Rhythm-tanken använder ett vibrerande keramiskt chip för att avdunsta e-juice till ånga, rörelserna i vibrationerna mäts upp till en nivå över 2,4 miljoner gånger per sekund, vilket innebär att ångan producerar 30% mindre värme och mikroskopiska partiklar som ger en sensationell ångupplevelse.

Njut av upplevelsen du får från de rena smakerna, utan uppvärmning, ingen spole, ingen torr eld och ingen bränd smak.

Vi rekommenderar att du använder E-juice med VG / PG-förhållande: 50/50. Inte all E-juice kan avdunstas med ultraljudsteknik. Vi rekommenderar att du använder Innovation Flavor 10ml och IVG Nikotine Salt 10ml tillsammans med Usonic Rythm. E-juice med mentolsmak fungerar extra bra med denna produkt, eftersom ångan upplevs kallare än i vanlig ånga, så att den intensifierar kylan från en mentol e-juice.

USONICIG Rhythm Replacement Tank Funktioner:

USONICIG Rhythm Tank System
UltraSonic Vaping-teknik
Keramiskt vapingelement
Ultraljudsfrekvens: 2,4 MHz
Toppfyllningsspår
Magnetisk anslutning
MTL – mun till lunga