Itaste MVP 3.0 – Mod

559,00 kr

Itaste MVP 3.0 Mod är utrustad med en fjäderbelastad 510-kontakt. Detta gör den kompatibel med nästan alla större tankar på marknaden.

Det finns olika alternativ att välja mellan.

Beskrivning

iTaste MVP 3.0 kan gå upp till 30 watt och tåla sub-ohm-coil mellan 0,4 och 2,5 ohm. Du kan justera antalet watt så att du kan gå från 6 W upp till 30 W i intervall på 0,5 W. Spänningen kan varieras mellan 3,0 och 9,0 V med steg om 0,1 V.

Detta läge är utrustat med en fjäderbelastad 510-kontakt. Detta gör den kompatibel med nästan alla större tankar på marknaden. ”Power bank” och E-cigg i samma enhet. iTaste MVP 3.0 har ett kraftfulla batteri som har en kapacitet på 3800 mAh för att säkerställa en mycket lång tid innan batteriet laddas.

Itaste MVP 3.0 stöder också ”laddning under vapning”, vilket innebär att du kan använda den även när batteriet är tomt. Anslut bara laddaren till box-läge och Vapa på. Vi pratar om ett batteri som kör hela 3800 mAh. Det betyder att du har möjlighet att verkligen ånga långt innan batteriet behöver laddas. Batteriets kapacitet motsvarar ett helt mobiltelefonbatteri och kan användas för att ladda ett om det behövs.

LED-displayen visar vilket läge du använder tre olika färger, hur mycket ström du har kvar på batteriet.

Ytterligare information

Färg

Blå, Rosa, Silver, Svart

Brand