Kangertech SSOCC 1.2 Ohm 5 pack – Coil

39,00 kr

Slut i lager

Kanger SSOCC-coil är den uppdaterade versionen av Kanger OCC-coil och är tillverkade med rostfritt stålhölje, därav akronymen SSOCC.

Beskrivning

Kanger SSOCC-spolar är den uppdaterade versionen av Kanger OCC-spolar och är tillverkade med rostfritt stålhölje, därav akronymen SSOCC. Tråden som används i dessa spolar är tillverkad av Nichrome. De skiljer sig också från OCC-spolarna genom att de har cylindrisk form och tar därför mindre utrymme / volym i tanken de används i, i motsats till de kuboidformade OCC-spolarna. Dessa ersättningsförstörningshuvuden har rena organiska japanska bomullsvickor.

Det finns olika typer av SSOCC-spolar du kan använda beroende på din enhet, din vapingstil och vilken typ av ånga du vill producera. Trådtypen (NiCr, Nickel, Clapton, rostfritt stål eller keramik) kommer att anges på varje spole med en färgad ring vid basen.

SSOCC  1,2 Ohm Spole – NiCr (röd ring): Dessa är NiChrome-spolar avsedda att användas med batterier eller mods i strömläge (konstant uteffekt, variabelt effekt eller variabel spänning).

Ytterligare information

Brand