Nytt pris!

Flavely Crushball Ice Blueberry - Click Balls

Flavely Crushball Ice Blueberry e-juice har en söt och saftig som nyplockad blåbär, blandad med vår berömda mintkick. Click Balls är ett klick av smak för din cigarett.

kr49,95 kr39,00

I lager

Beskrivning

Flavely Crushballs eller Click Balls kommer i många olika smaker, och just den här Flavely Crushball Ice Blueberry är våran absoluta favorit. Kollegorna på lagret har helt gett upp vanlig tobak utan dessa smaker.

Just Crushball Ice Blueberry är en riktigt god smak av blåbär med noter av kyla som blir alldeles perfekt när röksuget kommer igång. En crushball kan ge väldigt lite smak, två precis lagom och lyckas du med tre blir det hur gott som helst. Enkel applikation antingen med nålen som kommer med varje paket eller den revolutionära Crushball Injector. Med en injector behöver du inte hålla på med nålen, sätt bara fast cigaretten, dra ner spaken för att fylla upp filtret med exakt så många smaker du vill ha.

Crushball Injectorn har plats för över 40st crushballs, och några kan tycka det är kul att ha olika smaker varje gång dom ska röka. På så vis fyller dom upp den med två, kanske tre olika smaker som passar tillsammans. Till exempel, Ice Blueberry är i huvudsak en blåbärssmak med kyla. Kanske man vill ha mer kyla? Lägg till några Crushballs från Pure Menthol för att öka den kylande effekten. Andra gillar att blanda smaker, till exempel Ice Blueberry tillsammans med Ice Watermelon? Vattenmelon och blåbär skär sig inte utan blir en ändå mer speciell smak.

Det finns inga gränser för hur du kan blanda dina Crushballs tillsammans med en Crushballs Injector. Perfekt för alla lägen, liten och smidig, passar i alla fickor och väskor. Istället för att peta in en Crushball i taget, dra bara i spaken så är det klappat och klart!

Smidigare och godare blir det inte.