Nikotin Shots

Nikotin Shots, nikotinshots, eller nicshots, är en produkt som gör det möjligt att lagligt blanda till en egen shake and vape eller fylla en smaksatt bas med nikotin. Det är dessutom ett smart sätt att själv justera nikotinhalten på din blandning.

Varför behöver man nikotinshots?

Enligt EU:s regelverk får man inte längre sälja så kallad e-juice, alltså vätskan som används i e-cigaretter, som innehåller nikotin. Genom att istället köpa en så kallas shortfill-flaska, har du istället möjlighet att blanda i nikotinet på egen hand. Det är där nikotinshots kommer in i bilden. Du använder helt enkelt din nikotinshot och blandar den med en e-juice utan nikotin. Detta kallas även shake and vape, då du fyller på, blandar och skakar om för att röka i din e-cigg.

Hur smakar e-cigg gjorda med Nikotin Shots?

De flesta nikotin shots är smaklösa och baserade på vanligt nikotin. Det finns även sorter med smak, till exempel mentol. Om du vill ha smak på din e-cigg får du det istället vanligen genom att köpa en smaksatt e-juice som du blandar nikotinet med. Då har du möjlighet att välja på en mängd olika smaker. Populära smaker innefattar:

Vissa föredrar mer traditionella tobakssmaker och aromer, vilket även finns i olika varianter och styrkor.

Fördelar med nikotinshots

Det finns många bra saker med nikotinshots som gör dem prisvärda, detta är några av fördelarna:

  • Billigt - Nikotinshots kostar inte särskilt mycket per flaska. De är dessutom små och lätta att hantera så det är inte fråga om någon dyr frakt heller.
  • Hållbart - Oöppnade förpackningar håller väldigt länge, vanligtvis i flera år. Därför är det inga problem att se till att alltid ha några flaskor på lager vid behov, utan att riskera att de blir för gamla.
  • Smidigt - Det är oerhört smidigt och enkelt att använda nikotinshots för att blanda ihop din egen favoritvape.  
  • Flexibelt – Genom att ha nikotinshots redo hemma kan du enkelt blanda ut med nya smaker och prova dig fram för att hitta din favorit.
  • Blanda din egen e-juice – Du som är rutinerad e-cigg-användare kanske till och med vill börja blanda din egen e-juice. Då är nikotinshots ett hjälpmedel som gör det väldigt enkelt att komma igång. Då kan du enkelt justera styrka och så vidare, efter behov för att få fram den perfekta mixen för dig.

 

Prova på Shake & Vape

Nikotinshots är en smart lösning som tagits fram när behovet uppstått. Om du är sugen på att prova på, så är det väldigt lätt komma igång själv genom att använda nikotinshots och e-juice och göra din egen shake & vape.

5 artiklar

per sida

5 artiklar

per sida

E-ciggbolaget

Produkterna på e-ciggbolaget.se är endast avsett för vuxna

För att besöka vår webbplats måste du vara minst 18 år gammal.