Black Friday

black friday e cigg och e-juice
Blackfriday 2020

Alla dina Black Friday e cigg erbjudanden samlade på en plats!

Black Friday är här igen för alla vapare! Och med det kommer de största Black Friday affärerna 2020 här på e-ciggbolaget! Missa inte de stora rabatterna på dina favoritpaket för e Juice, mods, e cigaretter och e cigg starterpaket för nybörjare.

Vill du uppgradera din el cigarett penna och fylla i din favorit e Juice eller hjälpa din vän att lämna tobak och övergå till vaping? Du kan göra allt detta och mycket mer med de hetaste Black Friday e cigg rabatterna från 2019.

Black Friday 2020; E cigg Erbjudanden

Här har vi samlat de allra bästa erbjudandena inför Black Friday. Vi har sänkt priserna från våra elektroniska mods, startkit, förångare, batterier, e Juice, coils och andra artiklar så att du kan få den bästa Black Friday upplevelsen med e-ciggbolaget.

E-ciggbolagets e-cigaretter är de senaste på marknaden och favoriter för likväl erfarna vejpare och nybörjare. Våra Black Friday e cigaretter kommer alltid från etablerade och pålitliga tillverkare. Alla produkter du finner på vår hemsida är unikt tillverkade enligt de högsta standarderna i vapingindustrin.

Kom ihåg, vape eller vaping, även kallat e-cigaretter är upp till 95% bättre än tobakscigaretter! *(Källa)

När startar Black Friday rabatterna för vejp produkter 2020?

Vi sätter igång rean på allvar på Back Friday, i år infaller det den 27:e November 2020. Vi fortsätter med erbjudandena så långt lagret räcker ända fram till och med 2:a December 2020. Vi kommer att fylla på listan med produkter som finns att beställa ända fram till Black Friday och hittar du något redan nu så kan du givetvis handla det redan nu, så man kan säga att vi kommer smyga igång Black Friday rabatterna i år. Vi hoppas att du hittar dina favoriter till extra bra pris, och att du hittar många nya smaker att prova. Mvh E-ciggbolaget

Vi smygstartar med nya produkter varje dag

Vi lägger till fler produkter dagligen fram till 27/11 då alla rabatter kommer finnas tillgängliga fram till 2/12.

Smoant S8 Pod-kit:

Som Smoant säger själva: "Supercar of the Vape World!". Snygg polerad pianosvart finish som sitter härligt i handen och perfekt storlek i fickan. Enkla påfyllningsbara pods. Otroligt bra värde för pengarna.Vapour 2 "Cig-a-like" e-cigg

Den perfekta e-cigaretten för nybörjare, väldigt lik en vanlig cigarett både i format och förpackning. Lätt att hålla mellan fingrarna och inga knappar, bara att inhalera. Finns både påfyllningsbara refillhylsor (1st medföljer, säljes också separat i 3-pack) samt färdigfyllda refillhylsor i 5-pack i olika smaker.

Vapour 2

U-sonic Rythm v3 "Den ultimata Menthol e-ciggen"

Vill du prova en väldigt annorlunda vape upplevelse? Gillar du mentholsmaker? Då är Usonic något för dig! Ingen coil utan istället en platta som vibrerar och förångar vätskan. Fördelen blir att du för en kallare vape (därför perfekt för just mentholsmaker). Lite kräsen på VG/PG ratio så börja med en Innovation Cool Menthol 10ml eller en av IVG Nicotin salt smakerna så lovar vi att du får en väldigt spännande vape upplevelse som inte går att jämföra med vanlig vape med coil. Sen finns det många fler fördelar, som t.ex. att du inte behöver byta coil utan du byter tank/pod, räcker ca: 5ggr längre än en vanlig tank med coil. Samt att du inte får någon bränd smak med denna vape teknologi. Tag chansen och prova idag!

Usonic

Artiklar 1 till 12 av totalt 106

per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artiklar 1 till 12 av totalt 106

per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

E-ciggbolaget

Produkterna på e-ciggbolaget.se är endast avsett för vuxna

För att besöka vår webbplats måste du vara minst 18 år gammal.